Καρδιοκατακτητής Ας και μάτι Μπουκέτο

Η ερωτική απογοήτευση γίνεται επικίνδυνη, όταν η Καρδιοκατακτητής Ας σημαδεύει στην καρδιά τους εχθρούς της στη λωρίδα. Οι σφαγές του Αγίου Βαλεντίνου που προκαλεί γεμίζουν το Φαράγγι με Παγωμένες Καρδιές και τσακισμένες ελπίδες. Έχει κάνει πολλούς εχθρούς, αλλά χάρη σε μια καλοζυγισμένη περιστεροβολή επιστρέφει στη βάση της πάνω σ’ έναν ολοκόκκινο θρόνο, πριν προλάβουν να την πιάσουν. Προκαλέστε χάος στους ανταγωνιστές σας με την Καρδιοκατακτητή Ας και κάντε τους επίδοξους δολοφόνους να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι ο σύντροφός σας στη λωρίδα είναι δεσμευμένος με την αμφίεση ματιού Μπουκέτο, που είναι διαθέσιμα με 975 και 640 RP αντίστοιχα. Αρπάξτε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ερωτική απογοήτευση γίνεται επικίνδυνη, όταν η Καρδιοκατακτητής Ας σημαδεύει στην καρδιά τους εχθρούς της στη λωρίδα.

hsa-banner

Οι σφαγές του Αγίου Βαλεντίνου που προκαλεί γεμίζουν το Φαράγγι με Παγωμένες Καρδιές και τσακισμένες ελπίδες. Έχει κάνει πολλούς εχθρούς, αλλά χάρη σε μια καλοζυγισμένη περιστεροβολή επιστρέφει στη βάση της πάνω σ’ έναν ολοκόκκινο θρόνο, πριν προλάβουν να την πιάσουν.

hsa-comic_thumb

Προκαλέστε χάος στους ανταγωνιστές σας με την Καρδιοκατακτητή Ας και κάντε τους επίδοξους δολοφόνους να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι ο σύντροφός σας στη λωρίδα είναι δεσμευμένος με την αμφίεση ματιού Μπουκέτο, που είναι διαθέσιμα με 975 και 640 RP αντίστοιχα. Αρπάξτε το Μπουκέτο γρήγορα γιατί είναι διαθέσιμο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

bws-comic

Περισσότερα νέα για το League of Legends