Ο Βελ'Κοζ, το Μάτι του Κενού, αποκαλύπτεται

Το Κενό ετοιμάζεται να αμολήσει ακόμα ένα θηρίο: το Βελ’Κοζ. Ένα τρομακτικό πλάσμα που είναι φτιαγμένο μόνο για να αποκτά γνώση, ο Βελ’Κοζ απορροφά γνώση και κατανόηση μέσα τεστ και σκαναρίσματα. Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία, ενώ είναι πολύ παραγωγική για τον Βελ’Κοζ, καταστρέφει ολοσχερώς τα αντικείμενα υπό έρευνα. Ικανότητες :  Παθητική: Οργανική Αποδόμηση Οι ικανότητες του Βέλ’κοζ Αποδομούν τους εχθρούς που χτυπούν. Μετά από τρία χτυπήματα από τις ικανότητές του, υπηρέτες, τέρατα και αντίπαλοι ήρωες Αποδομούνται και λαμβάνουν έξτρα πραγματική ζημιά. Οι εχθροί χάνουν στίβες Αποδόμησης αποφεύγοντας επιθέσεις για μικρό διάστημα. Q: Σχάση Πλάσματος Ο Βέλ’κοζ εκτοξεύει ένα βλήμα που […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Κενό ετοιμάζεται να αμολήσει ακόμα ένα θηρίο: το Βελ’Κοζ. Ένα τρομακτικό πλάσμα που είναι φτιαγμένο μόνο για να αποκτά γνώση, ο Βελ’Κοζ απορροφά γνώση και κατανόηση μέσα τεστ και σκαναρίσματα. Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία, ενώ είναι πολύ παραγωγική για τον Βελ’Κοζ, καταστρέφει ολοσχερώς τα αντικείμενα υπό έρευνα.

Ικανότητες :

P Παθητική: Οργανική Αποδόμηση

Οι ικανότητες του Βέλ’κοζ Αποδομούν τους εχθρούς που χτυπούν. Μετά από τρία χτυπήματα από τις ικανότητές του, υπηρέτες, τέρατα και αντίπαλοι ήρωες Αποδομούνται και λαμβάνουν έξτρα πραγματική ζημιά. Οι εχθροί χάνουν στίβες Αποδόμησης αποφεύγοντας επιθέσεις για μικρό διάστημα.

QQ: Σχάση Πλάσματος

Ο Βέλ’κοζ εκτοξεύει ένα βλήμα που επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά στον πρώτο εχθρό που χτυπά. Κατά την απενεργοποίηση μία δεύτερη φορά ή αν χτυπήσει έναν εχθρό, η βολή διαχωρίζεται σε δύο που έχουν μεταξύ τους γωνία 90 μοιρών. Το χωρισμένο βλήμα κάνει την ίδια ζημιά και επιβράδυνση.

WW: Ρήγμα Κενού

Ο Βέλ’κοζ ρίχνει μία ίσια βολή που ανοίγει ένα προσωρινό ρήγμα στο κενό, πριν ανατιναχθεί. Το αρχικό ρήγμα και η καθυστερημένη έκρηξη εφαρμόζουν στίβες Αποδόμησης στους εχθρούς.

EE: Τεκτονική Διάρρηξη
Ο Βέλ’κοζ διαρρηγνύει μια κοντινή περιοχή και, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, προκαλεί ζημιά και εκτοξεύει στον αέρα τους εχθρούς που χτυπά. Οι εχθροί που χτυπά και βρίσκονται κοντά στον Βέλ’κοζ απωθούνται ελαφρώς προς την κατεύθυνση όπου χρησιμοποιήθηκε η ικανότητα.

RR: Ακτίνα Αποσύνθεσης Όντος
Ο Βέλ’Κοζ ρίχνει μία ακτίνα άπειρης ενέργειας που ακολουθεί τον κέρσορα για λίγο και προκαλεί ζημιά, επιβραδύνει και Αποδομεί όλους τους εχθρούς στην εμβέλειά της.

Τρόπος παιχνιδιού :

VKC_thumb

Ο Βέλ’Κοζ είναι ένας μάγος μεγάλως αποστάσεων που είναι σχεδιασμένος για να κάνει μεγάλη ζημιά σε ομαδικές μάχες. Μπορεί να παρενοχλεί από την αρχή του παιχνιδιού και είναι μία εύθραυστη αλλά απειλητική παρουσία. Βασίζεται πολύ στην προστασία από την ομάδα του ώστε να είναι αποτελεσματικός προς το τέλος του παιχνιδιού.

Μεσαία λωρίδα :

Ο Βέλ’Κοζ είναι ένα πλάσμα ωμής δύναμης και όχι ταχύτητας, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για την μεσαία λωρίδα. Οι πύργοι είναι τοποθετημένοι πιο κοντά, δίνοντάς του το πλεονέκτημα ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί πολύ και να είναι εκτεθημένος σε εχθρούς από τη ζούγκλα. Οι βασικές επιθέσεις του δεν έχουν μεγάλη εμβέλεια, που σημαίνει ότι ο Βελ’Κοζ θα βρεθεί στο κέντρο της μάχης συχνά, όμως έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αποθαρρύνει τον εχθρό του να επιτεθεί. Οι εχθροί στη μεσαία λωρίδα, όταν είναι κοντά στους υπηρέτες τους, είναι ευάλωτοι στο Ρήγμα Κενού, ενώ όσοι είναι ανοιχτά από αυτούς είναι ευάλωτοι στη Σχάση Πλάσματος. Η συχνή χρήση ικανοτήτων ευνοεί τον Βελ’Κοζ. Γεμίζοντας στίβες Αποδόμησης τους εχθρούς, τους προκαλεί μεγάλη ποσότητα ζημιάς, και τους αναγκάζει να επιλέξουν μεταξύ άμυνας και φαρμαρίσματος. Όσοι παίζουν πολύ επιθετικά ρισκάρουν έναν γρήγορο θάνατο όταν ο Βελ’Κοζ τους πιάσει με έναν συνδυασμό ικανοτήτων, ενώ όσοι παίζουν αμυντικά λαμβάνουν παρενόχληση από μακριά. Με έξυπνη χρήση και χρονισμό της Σχάσης Πλάσματος, ο Βελ’Κοζ μπορεί να στρέψει την ικανότητά του προς εχθρικούς υπηρέτες και να πάρει περισσότερη εμβέλεια λόγω γεωμετρίας.

Ο Βελ’Κοζ αλλάζει εντελώς όταν αποκτήσει την Ακτίνα Αποσύνθεσης Όντος. Η υπέρτατή του προκαλεί τεράστια ζημιά σε όλους τους εχθρούς, όμως αργεί να ενεργοποιηθεί να στρίψει, κάνοντας την τοποθέτησή του πολύ σημαντική. Λόγω αυτού, ο Βελ’Κοζ μπορεί πιο εύκολα να την χρησιμοποιήσει μετά αρκετή παρενόχληση, σε συνδυασμό με την παθητική του ενώ οι εχθροί είναι ήδη χτυπημένοι. Οι υπηρέτες δεν μπορούν να παρέχουν κάλυψη καθώς η ακτίνα χτυπάει όλους τους εχθρούς που περνάει.

Ομαδικές Μάχες :

Στην φάση που οι ομάδες ξεκινούν τις μάχες, ο Βελ’Κοζ είναι πιο ασφαλής ανάμεσα ή πίσω από τους συμμάχους του, παρενοχλώντας τους εχθρούς του με Σχάση Πλάσματος ή Τεκτονική Διάρρηξη. Εάν πιαστεί εκτός θέσης, ο Βελ’Κοζ ρίχνει Σχάση Πλάσματος προκειμένου να κάνει kite τους αντιπάλους και Τεκτονική Διάρρηξη ώστε να μην τους επιτρέψει να ακολουθήσουν. Στην αντίθετη περίπτωση, ο ίδιος συνδυασμός θα διαχωρίσει το θύμα του από τους υπόλοιπους και θα το σκοτώσει γρήγορα.

Σε οργανωμένες ομαδικές μαχες, ο Βελ’Κοζ δουλεύει καλύτερα από την οπισθοφυλακή, ρίχνοντας ζημιά και επιβραδύνσεις, καθώς αποδομεί τους εχθρούς. Η προστασία από συμμάχους είναι πολύ σημαντική, καθώς εάν κάποιος μαχητής φτάσει στον Βελ’Κοζ, τότε μάλλον είναι πολύ αργά. Έχει όμως μερικά κόλπα για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του: Η Σχάση Πλάσματος είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για kiting, ενώ το πέταγμα στον αέρα από την Τεκτονική Διάρρηξη του επιτρέπει να φύγει μακριά από τον κίνδυνο. Τέλος, εάν η ομάδα του του επιτρέψει την άνεση να μείνει μακριά, η Ακτίνα Αποσύνθεσης Όντος του επιτρέπει να λιώσει τα πάντα και να καταστρέψει όλους τους εχθρούς μαζί.

ve-banner

Περισσότερα νέα για το League of Legends