Τα διάφορα bugs του παιχνιδιού Batman: Arkham Origins δεν πρόκειται να επισκευαστούν

Σύμφωνα με τα σχόλια που έκανε ο Developer του παιχνιδιού δεν αναμένουμε να δούμε σχετικά μεγάλες διορθώσεις στα διάφορα προβλήματα που έχει το παιχνίδι. Οι Warner  Bros. Games Montreal ανάφερε πως ασχολούνται περισσότερο για το νέο DLC του παιχνιδιού και πως δεν έχουν υπόψη τους να φτιάξουν τα διάφορα bugs του παιχνιδιού στο κοντινό μέλλον. » H ομάδα αυτή την στιγμή ασχολείται αρκετά σκληρά ώστε να υλοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις αλλαγές για την δημοσίευση του νέου DLC , γι’αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σε γενικές γραμμές με το παιχνίδι γενικότερα » Οι παίκτες που είχαν την ευκαιρία […]

Platform
 

Σύμφωνα με τα σχόλια που έκανε ο Developer του παιχνιδιού δεν αναμένουμε να δούμε σχετικά μεγάλες διορθώσεις στα διάφορα προβλήματα που έχει το παιχνίδι.

2434095-0269929447-24039

Οι Warner  Bros. Games Montreal ανάφερε πως ασχολούνται περισσότερο για το νέο DLC του παιχνιδιού και πως δεν έχουν υπόψη τους να φτιάξουν τα διάφορα bugs του παιχνιδιού στο κοντινό μέλλον.

» H ομάδα αυτή την στιγμή ασχολείται αρκετά σκληρά ώστε να υλοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις αλλαγές για την δημοσίευση του νέου DLC , γι’αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σε γενικές γραμμές με το παιχνίδι γενικότερα »

Οι παίκτες που είχαν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι αντιμετώπισαν αρκετά bugs κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα οποία κατέληξαν να είναι αρκετά κουραστικά. Όπως κάποια κολλήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και κατεστραμμένα τα αρχεία αποθηκεύσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται να καλύπτουν το Story από την αρχή.

Η Warner Bros. Games Montreal ανάφερε πως αν πρόκειται να βγάλουν κάποιο patch στο οποίο θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων , δεν σημαίνει πως άλλα bugs δεν πρόκειται να προκύψουν . Με λίγα λόγια η αναβάθμιση και η διόρθωση αυτών των προβλημάτων δεν αποσκοπεί πουθενά καθώς το παιχνίδι είναι σε άσχημη κατάσταση προγραμματιστικά από την αρχή.

Το αρνητικό είναι για αυτούς που έχουν το παιχνίδι σε Wii U , δεν πρόκειται να λάβουν το νέο DLC , με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την Nintendo στο να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν τον παιχνίδι.