Μετά το boost ο Xerath αναμένεται να κυριαρχήσει στο mid lane.

Η Riot ξανασχεδίασε τον Xerath στο patch 4.2. Με νέα δεδομένα στις ιδιότητες του, έγινε πολύ πιο δυνατός: το range των spell του μεγάλωσε και το passive τώρα προσφέρει mana regen, κάτι το οποίο έχει μεγαλώσει κατά πολύ τη δύναμή του στην αρχή του παιχνιδιού. Αν κάνουμε μια ανάλυση σε αντικείμενα που χρειάζονται οι ήρωες που χρησιμοποιούνται αυτή την εποχή, χρειάζονται Chalice of Harmony και Athene’s Unholy Grail για να μπορέσουν να μείνουν στο lane ναι να είναι αποτελεσματικοί…  (Gragas, Orianna, Nidalee). Οι ήρωες που έχουν μεγάλο burst damage πάνε πρώτα για Rabadons αλλά και αυτοί χρειάζονται κάτι για mana sustain […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot ξανασχεδίασε τον Xerath στο patch 4.2. Με νέα δεδομένα στις ιδιότητες του, έγινε πολύ πιο δυνατός: το range των spell του μεγάλωσε και το passive τώρα προσφέρει mana regen, κάτι το οποίο έχει μεγαλώσει κατά πολύ τη δύναμή του στην αρχή του παιχνιδιού.

Αν κάνουμε μια ανάλυση σε αντικείμενα που χρειάζονται οι ήρωες που χρησιμοποιούνται αυτή την εποχή, χρειάζονται Chalice of Harmony και Athene’s Unholy Grail για να μπορέσουν να μείνουν στο lane ναι να είναι αποτελεσματικοί…  (Gragas, Orianna, Nidalee). Οι ήρωες που έχουν μεγάλο burst damage πάνε πρώτα για Rabadons αλλά και αυτοί χρειάζονται κάτι για mana sustain και στηρίζονται πολύ στο blue buff.

Με το νέο passive skill ο Xerath κάθε 12 δευτερόλεπτα στην επόμενη βασική επίθεση θα αποκαταστήσει  30/33/36/42/48/54/63/72/81/90/102/114/126/138/150/165/180/195 mana.Κάτι το οποίο διπλασιάζεται αν η επίθεση γίνει σε αντίπαλο ήρωα. Αυτό σημαίνει πως κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού και στη φάση 1-6 lvl, ο Xerath μπορεί να παίρνει 60-100 mana κάθε 12 δευτερόλεπτα. Μόνο με ένα Doran’s ring, ο Xerath μπορεί να κάτσει στο lane περισσότερο από κάθε άλλο ήρωα που χρησιμοποιείται συχνά αυτόν τον καιρό.

Επίσης η E του Xerath έχει ένα range 1000 yards, μεγάλο σε σχέση με άλλους ήρωες. Επιπλέον αυξήθηκε το range στην ulti του που τον καθιστά ακόμα καλύτερο στα gangs.

Πιστεύουμε πως η Riot όπως έχει ξανακάνει συχνά στο παρελθόν θα τον nerfάρει σε κάνα μήνα περίπου -κατά την προσφιλή της τακτική- γιατί τον δυνάμωσε πάρα πολύ.

Μόλις τον δοκιμάστε πείτε μας τις απόψεις σας…

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags

Gamer since: 1983