Η Open-Beta του TitanFall ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει

Η αναμενόμενη Beta έκδοση του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού Titanfall ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει, βασιζόμενοι σε κάποια χαρακτηριστικά.  Δυστυχώς όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στο παιχνίδι που εν προσφέρουν και δεν επιδεικνύουν την έννοια ενός Open-Beta παιχνίδι . Δεν είναι εφικτό η ίδια η εταιρία να εντοπίσει πως θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην Beta έκδοση οι χρήστες  καθώς όπως αναφερθεί δεν χρειάζεται να το προ-παραγγείλουν για να παίξουν .  Βέβαια από την άλλη μεριά , δεν υπάρχει εγγύηση πως άμα παραγγείλετε το παιχνίδι θα έχετε πάλι πρόσβαση στην Beta έκδοση του παιχνιδιού. Αναφέρθηκε πως οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν […]

Platforms
 
Publisher
 

Η αναμενόμενη Beta έκδοση του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού Titanfall ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει, βασιζόμενοι σε κάποια χαρακτηριστικά. 

2435154-titanfallbeta

Δυστυχώς όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στο παιχνίδι που εν προσφέρουν και δεν επιδεικνύουν την έννοια ενός Open-Beta παιχνίδι . Δεν είναι εφικτό η ίδια η εταιρία να εντοπίσει πως θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην Beta έκδοση οι χρήστες  καθώς όπως αναφερθεί δεν χρειάζεται να το προ-παραγγείλουν για να παίξουν .  Βέβαια από την άλλη μεριά , δεν υπάρχει εγγύηση πως άμα παραγγείλετε το παιχνίδι θα έχετε πάλι πρόσβαση στην Beta έκδοση του παιχνιδιού.

Αναφέρθηκε πως οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν νέα στις επόμενες ημέρες  σχετικά με το παιχνίδι. Η έκδοση Beta του παιχνιδιού πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο στο PC και στο Xbox One ,επομένως η το Xbox 360 παραμένει έξω.

Το Titanfall θα ολοκληρωθεί και θα δημοσιευθεί στις 11 Μαρτίου για το Xbox One και το PC , ενώ για το Xbox 360 στις 25 Μαρτίου.

Περισσότερα νέα για το Titanfall