Οι πιο απειλητικοί assasins για τα ADC μας.

Παρόλο που όλοι οι assasins είναι επικίνδυνοι για τα adc, (προφανώς…  γι’ αυτό λέγονται και assasins) βρήκαμε μια ψηφοφορία παιχτών που παίζουν ADC αναφορικά με το ποιoς είναι κατά την γνώμη τους ο χειρότερος εφιάλτης τωn ADC. No1 : Kassadin Δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς σε έναν τόσο ευέλικτο χαρακτήρα με τόσο δυνατό control και που το damage του δεν είναι καθόλου αμελητέο. Πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να παίξουν adc αν δεν είναι banned ο Kassadin…   No2 : Kha’Zix Ίσως έχετε παρατηρήσει πως η δημοτικότητα του Kha’Zix έχει ανέβει πολύ τελευταία. Η δυνατότητά του να πηδάει στην πίσω […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Παρόλο που όλοι οι assasins είναι επικίνδυνοι για τα adc, (προφανώς…  γι’ αυτό λέγονται και assasins) βρήκαμε μια ψηφοφορία παιχτών που παίζουν ADC αναφορικά με το ποιoς είναι κατά την γνώμη τους ο χειρότερος εφιάλτης τωn ADC.

No1 : Kassadin

Δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς σε έναν τόσο ευέλικτο χαρακτήρα με τόσο δυνατό control και που το damage του δεν είναι καθόλου αμελητέο. Πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να παίξουν adc αν δεν είναι banned ο Kassadin…

 

No2 : Kha’Zix

Ίσως έχετε παρατηρήσει πως η δημοτικότητα του Kha’Zix έχει ανέβει πολύ τελευταία. Η δυνατότητά του να πηδάει στην πίσω γραμμή του αντιπάλου είναι τόσο δυνατή…  Εάν εμφανιστείς ως ADC στο group fight πολύ νωρίς και με άσχημο positioning τότε σίγουρα θα γίνεις το θύμα του. 

No3 : Master Yi

Παρότι δεν είναι ο assasin που θα δείτε συχνά σε ένα παιχνίδι πια, ήταν ο εφιάλτης των ADC από τότε που τον ξαναφτιάξανε. Δύσκολα θα ξεφύγεις από τον Master Yi άσχετα από το πόσοι σε προστατεύουν.

 

No4 : Zed

Είτε ως Top laner, είτε ως mid laner είτε ακόμα ως jungler ο Zed μπορεί να σφάζει ανελέητα ειδικά τον ADC και το χειρότερο…   ξεφεύγει πανεύκολα μετά τη σφαγή.

 

No 5 : Fizz

Στο S3 World Championship ο Fizz εμφανιζόταν πολύ συχνά και πρέπει να συνεχίσετε να τον προσέχετε. Είναι πολύ ευέλικτος λόγω του Ε του και  μπορεί να εφορμήσει στις πίσω γραμμές των αντιπάλων, να σε σκοτώσει με ευκολία εκεί που νομίζεις πως είσαι ασφαλής. Αυτό γίνεται ποιο προφανές όταν βγάλει και Zhonya’s Hourglass.

 

Ευτυχώς οι περισσότεροι assasins έγιναν nerf τελευταία…

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983