Πέντε χρήσιμα tips για παλιούς και νέους στο League of Legends.

Μπορεί να συναντήσετε τέτοια περίσταση σε κάποια παιχνίδια : ένας παίκτης του οποίου το επίπεδο είναι παρόμοιο με το δικό σου, βελτιώνεται σημαντικά μετά από διάστημα,αλλά οι προσωπικές σου ικανότητες παραμένουν ίδιες.Έχεις προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες στα παιχνίδια;      Για μένα η λύση είναι, αποφασιστικότητα, ηρεμία, προσοχή και υπομονή για να παίξεις League Of Legends καλά. 1.Συνήθισε να κοιτάς τον Χάρτη        Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε κατηγορία, ακόμα και στα παιχνίδια Co-op vs AI.Έχετε προσέξει ποτέ ότι ο αντίπαλος jungler ερχόταν προς το μέρος σας όταν εσείς ήσασταν απασχολημένος στο να φαρμαρετε? Ή ότι οι συμπαίχτες σας έχασαν έναν Δράκο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μπορεί να συναντήσετε τέτοια περίσταση σε κάποια παιχνίδια : ένας παίκτης του οποίου το επίπεδο είναι παρόμοιο με το δικό σου, βελτιώνεται σημαντικά μετά από διάστημα,αλλά οι προσωπικές σου ικανότητες παραμένουν ίδιες.Έχεις προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες στα παιχνίδια;

     Για μένα η λύση είναι, αποφασιστικότητα, ηρεμία, προσοχή και υπομονή για να παίξεις League Of Legends καλά.

1.Συνήθισε να κοιτάς τον Χάρτη

       Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε κατηγορία, ακόμα και στα παιχνίδια Co-op vs AI.Έχετε προσέξει ποτέ ότι ο αντίπαλος jungler ερχόταν προς το μέρος σας όταν εσείς ήσασταν απασχολημένος στο να φαρμαρετε? Ή ότι οι συμπαίχτες σας έχασαν έναν Δράκο γιατί δεν προσέξατε το «ένας εχθρός αγνοείται» από το mid και το bot?

Ο Χάρτης είναι ο πιο σημαντικός και προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για το παιχνίδι και καλό θα ήταν να το κοιτάτε κάθε 3-5 δευτερόλεπτα.Μέσα από αυτόν, μπορείτε να έχετε πληροφορίες όπως στην περίπτωση φιλικών lanes  και πιθανών πράξεων των αντιπάλων.Όταν είσαι το support ή ο Jungler, πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στον Χάρτη από τους άλλους και να τους παρέχεις πληροφορίες για να τους ενημερώνεις.

 

2.Εξοπλιστείτε με αντικείμενα βασισμένα στα αντικείμενα των αντιπάλων.

Γενικά, τα αντικείμενα είναι βασισμένα σε 2 πράγματα : αντικείμενα του παίχτη που αντιμετωπίζεις και αντικείμενα του αντιπάλου με καλύτερη χρησιμότητα.

Για παράδειγμα, όταν ο αντίπαλός του top lane, Ριβεν εξοπλιστεί με το Brutalizer, τότε θα είναι άχρηστο για εσάς να αγοράσετε Cloth armor, και το κόστος για την αγορά της giant’s belt είναι καλύτερο από το chain vest .Ένα ακόμα παράδειγμα, όταν ο αντίπαλος στο top lane Ρενενκτον έχει αγοράσει το Sunfire cape και to Randuin’s omen, τότε το αποτέλεσμα σας στην μάχη θα είναι μειωμένο σημαντικά αν δεν έχετε αγοράσει το last whisper σαν ADC.

 

3. Βοηθήστε σωστά και στείλτε σινιάλα στους συμπαίχτες σας πιο συχνά.

Βοηθήστε όσο πιο συχνά μπορείτε όταν είστε σίγουροι, εαν οι σύμμαχοι εισβάλουν στην περιοχή της ζούγκλας των αντιπάλων ή ο συμμαχικός jungle συναντάει τον αντίπαλο jungle στην δικιά σας περιοχή της ζούγκλας. Το κόστος του θανάτου του δικού σας jungler σημαίνει ότι χάνει τα xp του και το χάσιμο της ζούγκλα σας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσετε τα buffs ή ακόμα τον Δράκο και τον Baron.

 Πέρα από αυτό, παρακαλείστε να στέλνετε ένα σινιάλο στους συμπαίχτες σας όταν ο αντίπαλός σας λείπει από to lane ή όταν πάτε να κάνετε gank.

Τα σινιάλα μέσα στο game είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνείτε με τους συμπαίχτες σας.Δεν χρειάζεται να γράψετε κάτι ή να το εξηγήσετε.

4.Να έχετε υπ όψιν ότι κάθε θάμνος μπορεί να κρύβει ένα champion σαν το Γκάρεν.

Ο θάμνος είναι ο καλύτερος τρόπος διαφυγής. Παρολ’ αυτά είναι γεμάτος κινδύνους.Μην μπαίνετε σε έναν θάμνο εντελώς τυφλά.

Ο κάθε επικαλεστής θα πρέπει να το θυμάται αυτό.

5.Μάθετε τα βήματα του παιχνιδιού.

Μιλάμε για αυτά όλη την ώρα.Αλλά τι είναι ακριβώς? Δηλαδή, το 90% των junglers θα κάνουν gank στο top lane, mid lane και μετά bot lane αφότου έχουν πάρει τα 2 buffs.Έτσι το κρίσιμο στάδιο στο top lane είναι γύρω στο 3:30, στο Mid lane είναι γύρω στο 4:30 και στο Bot lane μεταξύ 5ου και 7ου λεπτού.

Στο μεταξύ, πολλοί top-laners, θα σκοτώσουν τον αντίπαλο όταν φτάσουν στο επίπεδο 3, και οι mid laners και τα supports θα κάνουν το ίδιο όταν φτάσουν το επίπεδο 6.

Οι πιο αντιπροσωπευτικοί champions στο top lane είναι ο Ρένενκτον και η Ρίβεν, και πρέπει να προσέχετε όταν αυτοί φτάσουν στο επίπεδο 3.

Οι ικανότητές τους αρκούν για να σας σκοτώσουν.Και οι πιο αντιπροσωπευτικοί champions στο mid lane είναι ο Μπράντ και ο Φίζ, και η ζημιά που έχουν τα burst skills τους είναι πολύ πιο ισχυρά από των άλλων πριν ακόμα φτάσουν το επίπεδο 6.

Και τα support στο bot lane θα έχουν πιο ισχυρό έλεγχο και μεγαλύτερο damage στο επίπεδο 6, όπως η Σόνα, Λεόνα, Άνι, Ζάϊρα όλοι επιλέγουν να σκοτώσουν τον αντίπαλο στο επίπεδο 6.

Περισσότερα νέα για το League of Legends