Ο θρύλος της Ρίβεν με τη Δρακολεπίδα

http://www.youtube.com/watch?v=u-RxnNKmCXE Σύμφωνα με ένα μύθο, μια γυναίκα, που το σπαθί της είχε σφυρηλατηθεί στις φλόγες ενός δράκου, μετά από μια αιματηρή μάχη εφόρμησε σε έναν εχθρικό θύλακα.Κατέκοψε ολόκληρες ορδές των εχθρών, απελευθερώνοντας τους αιχμαλώτους. Αρνούμενη να προσκυνήσει αυτούς που είχαν το θράσος να υποδουλώνουν αθώους, όργωσε τη χώρα δίνοντας ελπίδα στους πρόσφυγες και στους άμαχους. Όσοι είδαν με τα μάτια τους τη δράση της, κατάλαβαν γρήγορα τι σημαίνει η ρήση: «Δεν υπάρχει καλύτερη ασπίδα από το σπαθί ενός Δράκου». Διατηρήστε τον δρόμο προς την Ελευθερία ως Ρίβεν με την Δρακολεπίδα για 1350 RP μόνο κατά την Γιορτή του Φεγγαριού, σε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

http://www.youtube.com/watch?v=u-RxnNKmCXE

Σύμφωνα με ένα μύθο, μια γυναίκα, που το σπαθί της είχε σφυρηλατηθεί στις φλόγες ενός δράκου, μετά από μια αιματηρή μάχη εφόρμησε σε έναν εχθρικό θύλακα.Κατέκοψε ολόκληρες ορδές των εχθρών, απελευθερώνοντας τους αιχμαλώτους. Αρνούμενη να προσκυνήσει αυτούς που είχαν το θράσος να υποδουλώνουν αθώους, όργωσε τη χώρα δίνοντας ελπίδα στους πρόσφυγες και στους άμαχους. Όσοι είδαν με τα μάτια τους τη δράση της, κατάλαβαν γρήγορα τι σημαίνει η ρήση: «Δεν υπάρχει καλύτερη ασπίδα από το σπαθί ενός Δράκου».

DBRS_thumb

Διατηρήστε τον δρόμο προς την Ελευθερία ως Ρίβεν με την Δρακολεπίδα για 1350 RP μόνο κατά την Γιορτή του Φεγγαριού, σε προσφορά για 975 RP μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Περισσότερα νέα για το League of Legends