Νέο πακέτο OGN Champions Winter

Γιορτάστε με τους νικητές του OGN Champions Winter, SK Telecom T1 K, με ένα νέο πακέτο περιορισμένου χρόνου με τους ήρωες και τις αμφιέσεις που τους έδωσαν τη νίκη! Επάνω: Σιβάνα (και Σιβάνα με Σιδερένιες φολίδες) – Ο Impact έπαιξε Σιβάνα τέλεια αποκλείοντας 2 αντιπάλους και τανκάροντας για την ομάδα του. Πέτυχε 11/0/8 και ήταν ο MVP του παιχνιδιού.   Ζούγκλα: Ελίζ (με την Ελίζ, το Άνθος του Θανάτου) – Η Ελίζ ήταν φοβερή και στα τρία παιχνίδια, με τον Bengi να δολοφονεί στόχους προτεραιότητας σε χαοτικές ομαδικές μάχες.   Μέση: Ρίβεν (με Ρίβεν ο Λαγός του Πολέμου) – O […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Γιορτάστε με τους νικητές του OGN Champions Winter, SK Telecom T1 K, με ένα νέο πακέτο περιορισμένου χρόνου με τους ήρωες και τις αμφιέσεις που τους έδωσαν τη νίκη!

Επάνω:
Σιβάνα (και Σιβάνα με Σιδερένιες φολίδες) – Ο Impact έπαιξε Σιβάνα τέλεια αποκλείοντας 2 αντιπάλους και τανκάροντας για την ομάδα του. Πέτυχε 11/0/8 και ήταν ο MVP του παιχνιδιού.

Shyvana_Splash_thumb Shyvana_Ironscale_Splash_thumb

Ζούγκλα:
Ελίζ (με την Ελίζ, το Άνθος του Θανάτου) – Η Ελίζ ήταν φοβερή και στα τρία παιχνίδια, με τον Bengi να δολοφονεί στόχους προτεραιότητας σε χαοτικές ομαδικές μάχες.

Elise_Splash_thumb Elise_DeathBlossom_Splash_thumb

Μέση:
Ρίβεν (με Ρίβεν ο Λαγός του Πολέμου) – O Faker ήταν απίστευτος με την Ρίβεν, παίρνοντας εκτελέσεις απέναντι στον Dade και έχοντας πολύ μεγάλη ζημιά στις ομαδικές μάχες προς το τέλος του αγώνα.

Riven_Splash_thumb Riven_BattleBunny_Splash_thumb

Σκοπευτής:
Σίβιρ (με την Σίβιρ, Πριγκίπισσα του Πολέμου) – Η Σίβιρ ήταν πολύ σημαντική επιλογή και στα τρία παιχνίδια και από τις δύο ομάδες, όμως ο Piglet μπήκε «Στο Κυνήγι» ιδανικά για να ετοιμάσει επιθέσεις και αποδράσεις κατά τα πρώτα δύο παιχνίδια.

Sivir_WarriorPrincess_Splash_thumb Sivir_Splash_thumb

Υποστήριξη:
Άλισταρ (με τον Καταχθόνιο Άλισταρ) – Ο PoohManDu έκλεισε τα εχθρικά κάρι φανταστικά, με την τέλεια χρήση της εξάντλησης, της κουτουλιάς και της κονιορτοποίησης στη λωρίδα και προς το τέλος του παιχνιδιού.

Alistar_Splash_thumb Alistar_Infernal_Splash_thumb

Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο με 50% έκπτωση στα 2097 RP (3935 RP με τους ήρωες). Αυτή είναι επίσης και η τελευταία σας ευκαιρία να πάρετε τα εικονίδια των Κορεάτικων ομάδων, καθώς θα αποσυρθούν από το κατάστημα. Το πακέτο και τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε προλάβετέ τα!

Περισσότερα νέα για το League of Legends