25 παιχνίδια που πρέπει να παίξετε το 2014

Η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στους υπολογιστές όπως φαίνεται θα εξελίχθει δραματικά το 2014. Τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε παιχνίδια στην πρώτη φάση δημοσίευσης του βοηθώντας στο Developing κομμάτι των παιχνιδιών με τα feedback μας. Αυτός ο χρόνος υπόσχεται πολλά για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους. Επιπρόσθετα αναμένουμε να δούμε δυνατά αλλά και αρκετά κοστολογημένα MMOs καθώς και άλλους ανταγωνιστικούς τίτλους αυτήν την χρονιά. Tο θετικό είναι πως άμα έχετε έναν υπολογιστή με μέτρια χαρακτηριστικά θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε αρκετούς νέους τίτλους παιχνιδιών. Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω τίτλους: Broken Age: Act […]

Platform
 

Η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στους υπολογιστές όπως φαίνεται θα εξελίχθει δραματικά το 2014. Τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε παιχνίδια στην πρώτη φάση δημοσίευσης του βοηθώντας στο Developing κομμάτι των παιχνιδιών με τα feedback μας. Αυτός ο χρόνος υπόσχεται πολλά για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους.

1

Επιπρόσθετα αναμένουμε να δούμε δυνατά αλλά και αρκετά κοστολογημένα MMOs καθώς και άλλους ανταγωνιστικούς τίτλους αυτήν την χρονιά.

Tο θετικό είναι πως άμα έχετε έναν υπολογιστή με μέτρια χαρακτηριστικά θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε αρκετούς νέους τίτλους παιχνιδιών.

Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω τίτλους:

Broken Age: Act 2

South Park: The Stick of Truth

The Wolf Among Us: Episode 2 — Smoke and Mirrors

Diablo 3: Reaper of Souls

The Elder Scrolls Online

WildStar

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Child of Light

The Sims 4

The Witness

Galactic Civilizations 3

Thief

Dragon Age: Inquisition

Star Citizen

The Witcher 3: Wild Hunt

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Fortnite

Starbound

EverQuest Next

SMITE

Titanfall

Pillars of Eternity

Watch Dogs

The Walking Dead: Season 2 Episodes

Dark Souls II