Το Hearthstone μπήκε σε Open-Beta

To πρώτο παιχνίδι της Blizzard με κάρτες , Hearthstone: Heroes of Warcraft , τελικά μπήκε σε Open-Beta στην Βόρεια Αμερική , Λατινική Αμερική , Βορειοανατολική Ασία , Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία , κάνοντας το ελεύθερο για όσους επιθυμούν να το παίξουν .   Το πολυσυζητημένο παιχνίδι ήταν κλειστό μέχρι τον προηγούμενο χρόνο και μόνο με κάποια κλειδί οι χρήστες είχαν πρόσβαση . To Open-Beta οργανώθηκε να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, αλλά τελικά κατέληξε να καθυστερήσει κατά ένα μήνα. Αυτήν την ιδέα την έλαβε υπόψη της η Blizzard , επειδή θεώρησε καλό να παίρνει το ανάλογο feedback από τους χρήστες που ήταν […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

To πρώτο παιχνίδι της Blizzard με κάρτες , Hearthstone: Heroes of Warcraft , τελικά μπήκε σε Open-Beta στην Βόρεια Αμερική , Λατινική Αμερική , Βορειοανατολική Ασία , Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία , κάνοντας το ελεύθερο για όσους επιθυμούν να το παίξουν .

 

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι ήταν κλειστό μέχρι τον προηγούμενο χρόνο και μόνο με κάποια κλειδί οι χρήστες είχαν πρόσβαση . To Open-Beta οργανώθηκε να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, αλλά τελικά κατέληξε να καθυστερήσει κατά ένα μήνα. Αυτήν την ιδέα την έλαβε υπόψη της η Blizzard , επειδή θεώρησε καλό να παίρνει το ανάλογο feedback από τους χρήστες που ήταν στο Close-Beta για την μια σημαντική ενημέρωση που έκανε στο παιχνίδι τον τελευταίο μήνα.

Τελικά η δεύτερη περίοδος ελέγχου για το παιχνίδι καθυστέρησε για τις αρχές του Ιανουαρίου με σκοπό να βρεθούν περισσότερα προβλήματα. Στις 9 του μήνα η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με το να μηδενιστούν τα δεδομένα και οι θέσεις των παιχτών .

Για όσους βρίσκονται στις περιοχές που το παιχνίδι μπήκε σε Open-Beta – διαθέσιμο για PC και Mac – μπορούν να το κατεβάσουν από την επίσημη ιστοσελίδα και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δωρεάν Battle.net λογαριασμός. Σύμφωνα με την Blizzard δεν υπάρχει κάτι σχετικά νέο για το παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον , εξηγώντας πως οι παίκτες μπορούν να μαζεύουν κάρτες χωρίς φόβο να τις χάσουν με το που βγει κάποια νέα ενημέρωση .

Καθώς το Open-Beta είναι περιορισμένο για αυτούς στις προαναφερθέντες περιοχές , η Blizzard αναφέρει αν κάνουμε λίγο υπομονή και τις επόμενες μέρες θα προστεθούν και άλλες περιοχές . Όσον αφορά για τα Android και τα IOS , τα οποία αναφέρθηκαν τον προηγούμενο χρόνο , δεν είναι ακόμα έτοιμα.

Επομένως με λίγη υπομονή όλοι μας θα μπορέσουμε στο τέλος να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. 

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags