10 αναμενόμενα Indie hits του 2014

Καλησπέρα ταξιδιώτη, Γιατί δεν μένεις λίγο να ακούσεις ; Είμαι ο μαγικός προφήτης και θα σου αποκαλύψω ένα μάτσο αναμενόμενα μικρά hits για να βάλεις στο gaming radar σου. Καθάρισε το μυαλό σου και άφησε αυτές τις μαγικές προβλέψεις να σε ταξιδέψουν. Από μωβ κατσίκες μέχρι πληκτρολόγια-κρατώντας καουμπόηδες , μέχρι υπόγειους τεχνολογικούς λαβύρινθους, υπάρχουν τόσο μεγάλα gaming μεγαλεία για να απολαύσεις το 2014, μόνο αν ξέρεις που να κοιτάξεις. Crypt of the Necrodancer Το Crypt of the Necrodancer είναι το μοναδικό παιχνίδι σε αυτή τη λίστα που μπορεί να παιχτεί με ένα Dance Dance Revolution dance pad. Και μόνο από […]

Platform
 

Καλησπέρα ταξιδιώτη, Γιατί δεν μένεις λίγο να ακούσεις ; Είμαι ο μαγικός προφήτης και θα σου αποκαλύψω ένα μάτσο αναμενόμενα μικρά hits για να βάλεις στο gaming radar σου. Καθάρισε το μυαλό σου και άφησε αυτές τις μαγικές προβλέψεις να σε ταξιδέψουν. Από μωβ κατσίκες μέχρι πληκτρολόγια-κρατώντας καουμπόηδες , μέχρι υπόγειους τεχνολογικούς λαβύρινθους, υπάρχουν τόσο μεγάλα gaming μεγαλεία για να απολαύσεις το 2014, μόνο αν ξέρεις που να κοιτάξεις.

The-Indie-Games-of-2011

Crypt of the Necrodancer

Το Crypt of the Necrodancer είναι το μοναδικό παιχνίδι σε αυτή τη λίστα που μπορεί να παιχτεί με ένα Dance Dance Revolution dance pad. Και μόνο από αυτό για να τσεκάρετε το rhythm-based παιχνίδι. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, σκέψου ότι ο αλγόριθμος Beat detection του παιχνιδιού, ο οποίος μεταμορφώνει την μουσική σας σε Dungeon που μπορεί να εξερευνηθεί μέσα στο παιχνίδι. Αλλά προσέχτε , πρέπει να είστε συγχρονισμένοι με το Beat της μουσικής, οπότε μείνετε μακριά από το Dragonforce .

Escape Goat 2

To Escape Goat 2 ήταν ένα παιχνίδι από puzzles, platforming , και από μαγικά ζώα , μια μαγική μωβ κατσίκα και ένα ποντίκι που φοράει ένα καπέλο μάγου. Τώρα επιτέλους έρχεται η συνέχεια στο παιχνίδι, μαζί με επανασχεδιασμένο art style, νέες παγίδες , νέα puzzles, και φυσικά πολύ μαγεία. Και επειδή μπορεί να μην είναι διαθέσιμο τη μέρα που θα κυκλοφορήσει το Escape Goat 2 , το level editor είναι επίσης στη κατασκευή ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας mind-bending προκλήσεις.

Hyper Light Drifter

Ένα παιχνίδι που αιχμαλωτίζει τις φαντασιώσεις χιλιάδων στο kickstarter( και έσπασε το στόχο της κατά μεγάλη διαφορά. Το Hyper Light Drifter είναι ένα 2D action role-playing παιχνίδι που αντιπαραθέτει τον γεμάτο χρώματα κόσμο του με ένα μελαγχολικό, ανατριχιαστικό τόνο που υπογραμμίζει τα βαθύτερα μυστικά του παιχνιδιού. Ως ένας drifter- συλλέκτης χαμένης γνώσης και τεχνολογίας- θα χακάρεις και θα κόψεις το δρόμο σου μέσα από τις ξεχασμένες γωνίες του κόσμου σε αναζήτηση για άγνωστους θησαυρούς.

The Iconclasts

Η Robin είναι ένας πολύ καλός μηχανικός που σπάει τους αντιπάλους της με το εμπιστευτικό κλειδί της. Το παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό action platformer με ένα πανέμορφο ζωντανό κόσμο έτοιμο για σπάσιμο . Αυτοί οι δύο είχαν φτιαχτεί ο ένας για τον άλλον, και με λίγη τύχη ,μπορεί να σπάσουν το δρόμο τους μέσα στα κομπιούτερ φέτος. Αυτό το παιχνίδι αναμένεται εδώ και πολύ καιρό , αλλά αν το μεγάλο στάνταρ ποιότητας που έχει προετοιμαστεί από τα παιχνίδια του προγραμματιστή Konjak όπως το αγαπημένο Noitu Love 2: Devolution τότε θα αξίζει την αναμονή.

 

Jazzpunk

Jazzpunk. Πως μπορείς να περιγράψεις αυτό το παιχνίδι; Είναι ένα παιχνίδι σχετικά με τη ζωή και την περιπέτεια , πιο συγκεκριμένα, είναι ένα first-person παιχνίδι περιπέτειας μέσα από ένα φοβερό εναλλακτικό-σύμπαν βερσιόν του τέλους του 20ού αιώνα. Το Jazzpunk σε βάζει να εξερευνήσεις την παράλογη Cold War εποχή, και χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος εργαλείων ώστε να παρενοχλεί το ανυποψίαστο κοινό.

Nidhogg

Όλοι γνωρίζουν ότι ο κόσμος της ξιφασκίας είναι γεμάτος περιπέτεια και πάνω από όλα μάχες. Ως εκ τούτου είναι κατάλληλο να πούμε ότι το Nidhogg είναι ένα παιχνίδι από επικίνδυνες περιπέτειες με μάχες το οποίο παίζεται σε ένα 2D αεροπλάνο. Η προϋπόθεση είναι απλή : 2 μαχητές λαμβάνουν μέρος, και μέσα από τον συνδυασμό ξιφασκίας , ξύλου και ακροβατικών μόνο ένας θα επιζήσει. Αυτή η αναστολή καταδίκης είναι μόνο προσωρινή, παρόλα αυτά, επειδή το παιχνίδι έχει απίστευτα γρήγορο ρυθμό , επιβεβαιώνει ότι κάποιος άλλος διεκδικητής είναι εκεί γύρω και τον περιμένει.

Quadrilateral Cowboy

To Quadrilateral Cowboy είναι ένα πολύ διασκεδαστικό cowboy προσομοιωτής. Μόνο που αντί για cowboy είσαι ένας κομπιούτερ hacker . Και αντί για όπλο έχεις ένα laptop. Και αντί για ένα άλογο καβαλάς μια μηχανή. Ξέρεις τι ; Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες! Το παιχνίδι αυτό είναι μια εταιρική ίντριγκα και computer hacking μιας άλλης εποχής γεμάτη από κολλητικές ταινίες και CRT monitors. Εξοπλισμένος με την ολοκαίνουργια σου συσκευή hacking , θα παραβείς και τα καλύτερα συστήματα ασφάλειας της τελευταίας δεκαετίας.

Radio the Universe

Το παιχνίδι αυτό αναμειγνύει το κλασσικό Zelda-style action και τη σκοτεινή επιστημονική φαντασία μέσα σε ένα ευδιάκριτα τρομαχτικό μείγμα που θα σου είναι δύσκολο να το ξεχάσεις. Οπλισμένος με ποικιλία όπλων, περιλαμβανομένου μιας ασπίδας, μια μικρής απόστασης τηλεμεταφορά, και διάφορα όπλα θα καθοδηγήσεις μια ανώνυμη ηρωίδα μέσα από ένα λαβύρινθο γεμάτο παγίδες και αντιπάλους ρομπότ. Να είσαι προσεκτικός, παρόλα αυτά γιατί όπως λέει και το kickstarter στα pagenotes , » Οι παίχτες που πεθαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πεθάνουν και στη πραγματική ζωή.»

Rain World

Γάτες γυμνοσάλιαγκα. Αυτός είναι ένας τρόπος για να περιγράψεις αυτά τα παράξενα κινούμενα πλάσματα που κυριαρχούν την μελαγχολική δυστοπία του Rain World. Ως ένα από αυτά τα πλάσματα, θα τα καθοδηγείς σε περιβάλλοντα που φέρνουν σε λαβύρινθο ενώ ταυτόχρονα θα κυνηγάς μικρότερα πλάσματα χωρίς να γίνεις δείπνο στους σαυροειδείς κυνηγούς που κυριαρχούν στο οικοσύστημα. Τέσταρε τις δεξιότητες επιβίωσής σου μόνος ή με άλλες γάτες γυμνοσάλιαγκες ομαδικά.

To Routine σε επιβαρύνει με την διεύρυνση της εξαφάνισης των πάντων σε ένα σεληνιακό ερευνητικό κέντρο. Και όπως θα το περίμενες, αυτοί οι άνθρωποι δεν χάθηκαν για τελείως εγκόσμιους λόγους. Η ένταση της έρευνας είναι υπογραμμισμένη λόγω μιας ιστορικής αναδρομής των » bleeps and blops of clunky’s 1980 technology». Εννοώ , αν το Bioshock Infinite της Columbia έχει αναποδογυρίσει τον αιώνα, δεν υπάρχει λόγος που να μην έχουμε μια δισκέτα στο φεγγάρι. Έτσι δεν είναι;

Tags
,