Αναμέτρηση και Αίθουσα Μάγματος

  Τον Δεκέμβριο, έγινε το ντεμπούτο της δεύτερης Καινοτόμου Λειτουργίας μας, της Αναμέτρησης. ΑΠΌ BANKSY  Θέλουμε να μοιραστούμε μερικά αποτελέσματα από το ντεμπούτο της δεύτερης Καινοτόμου Λειτουργίας και να σας δώσουμε μία ενημέρωση σχετικά με τον χάρτη που δείξαμε στο 2013 All-Star Game και ανακοινώσαμε ότι θα κυκλοφορήσει πριν την επόμενη σεζόν. Η ιδέα για έναν χάρτη 1×1/2×2 ξεκίνησε από ένα Thunderdome project πριν φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα που είδατε. Εκείνη την περίοδο, αυτές οι νέες λειτουργίες ήταν στο στάδιο του ιδεασμού και η ομάδα αποφάσισε να ερευνήσει λίγο παραπάνω την ιδέα. Ανακάλυψαν μερικά πράγματα: -> Οι επαγγελματίες (και οι […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 

Τον Δεκέμβριο, έγινε το ντεμπούτο της δεύτερης Καινοτόμου Λειτουργίας μας, της Αναμέτρησης.amumu_showmag-banner

ΑΠΌ BANKSY

 Θέλουμε να μοιραστούμε μερικά αποτελέσματα από το ντεμπούτο της δεύτερης Καινοτόμου Λειτουργίας και να σας δώσουμε μία ενημέρωση σχετικά με τον χάρτη που δείξαμε στο 2013 All-Star Game και ανακοινώσαμε ότι θα κυκλοφορήσει πριν την επόμενη σεζόν.

Η ιδέα για έναν χάρτη 1×1/2×2 ξεκίνησε από ένα Thunderdome project πριν φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα που είδατε. Εκείνη την περίοδο, αυτές οι νέες λειτουργίες ήταν στο στάδιο του ιδεασμού και η ομάδα αποφάσισε να ερευνήσει λίγο παραπάνω την ιδέα. Ανακάλυψαν μερικά πράγματα:

-> Οι επαγγελματίες (και οι δοκιμαστές) προτιμούσαν πιο μακριές λωρίδες, πακέτα ζωής και θάμνους στην Μαινόμενη Άβυσσο.

-> Η Αίθουσα Μάγματος έτρεχε μια χαρά με τα υπέρ-μηχανήματα που είχαμε για τεστ, αλλά δεν ήταν εντελώς ραφιναρισμένο και είχε προβλήματα απόδοσης.

Βρήκαμε επίσης κάποιες αναπάντητες ερωτήσεις μπροστά μας:

-> Θα ήταν το 1×1/2×2 δημοφιλές για τους παίκτες;

-> Ποιο είναι το σωστό σχήμα για τον χάρτη; Πρέπει οι παίκτες να διαλέξουν μία λωρίδα στο Φαράγγι των Επικαλεστών; Πρέπει να έχει πακέτα βοήθειας; Θάμνους;

-> Ποιοι είναι οι κατάλληλοι κανόνες για μία τέτοια αναμέτρηση;

Οπότε έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση. Θέλαμε να δοκιμάσουμε μία νέα λειτουργία σαν αυτήν αλλά το να δημιουργήσουμε έναν χάρτη γι’αυτό ήθελε μεγάλη δέσμευση ενώ δεν ήμαστε σίγουροι εάν η κοινότητα το ήθελε πραγματικά. Προκειμένου να ικανοποιήσουμε το ενδιαφέρον όμως, διαλέξαμε να δοκιμάσουμε αυτή τη λειτουργία στην Μαινόμενη Άβυσσο, ώστε να μαζέψουμε στατιστικές και στοιχεία.

Η Αναμέτρηση είχε μικρό χρόνο ζωής. Πάρα πολλοί παίκτες το δοκίμασαν όταν κυκλοφόρησε, όμως μετά από μία εβδομάδα λιγότερο από 1% του χρόνου παιχνιδιού ήταν στην Αναμέτρηση. Γενικά, ακούσαμε καλές κριτικές για το παιχνίδι στην Μαινόμενη Άβυσσο. Οι παίκτες είχαν επίσης αρκετές ιδέες για την βελτίωση του 1×1/2×2, όπως για παράδειγμα συγκεκριμένες μάχες μεταξύ πάνω, μέση ή κάτω στο Φαράγγι.

Τελικά, καταλήξαμε ότι η Αίθουσα Μάγματος δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εμάς για να αναπτύξουμε το παιχνίδι που θέλουμε και η λειτουργία δείχνει να μην μπορεί να σταθεί μόνιμα. Μετά από πολλές συζητήσεις, σταματάμε την ανάπτυξη σε αυτόν τον χάρτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκεδάσαμε πολύ παίζοντας στην Μαινόμενη Άβυσσο, και θέλουμε να το επαναφέρουμε στο μέλλον.

Γνωρίζουμε ότι αλλάξαμε ρότα αφού ανακοινώσαμε κάτι και ζητάμε συγγνώμη. Δεν είναι κάτι που μας αρέσει. Η μεγαλύτερη υπόσχεση που κάνουμε, είναι ότι θέλουμε να είμαστε η εταιρεία που είναι περισσότερο συγκεντρωμένη γύρω από τους παίκτες στον κόσμο. Προσπαθούμε διαρκώς να παίρνουμε αποφάσεις που πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες για τους παίκτες, και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη ρότα για αυτήν την λειτουργία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα πράγματα που έρχονται και ήδη έχουμε πολλά νέα project στα σκαριά που θα σας ενθουσιάσουν!

Περισσότερα νέα για το League of Legends