Ονόματα επικαλεστών με ημερομηνία λήξης

Στο επερχόμενο patch θα εισαχθεί μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Εκκαθάριση Ονομάτων Επικαλεστή. Περιοδικά, θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις ονομάτων επικαλεστή από χρόνια ανενεργούς λογαριασμούς. Από δω και στο εξής, η Εκκαθάριση ονομάτων επικαλεστή θα είναι αυτόματη. Με βάση το πότε παίξατε το τελευταίο σας παιχνίδι και το επιπέδό σας, θα έχετε μία περίοδο ασυλίας από αυτήν. Σε κάθε όνομα θα δωθεί ένας αρχικός χρόνος 6 μηνών ασυλίας και κατόπιν ακόμα ένας μήνας για κάθε επίπεδο πάνω από το 6.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στο επερχόμενο patch θα εισαχθεί μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Εκκαθάριση Ονομάτων Επικαλεστή.
2939_league_of_legends_vudzo_fanart_by_vudzo-d5goipq

 

Περιοδικά, θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις ονομάτων επικαλεστή από χρόνια ανενεργούς λογαριασμούς. Από δω και στο εξής, η Εκκαθάριση ονομάτων επικαλεστή θα είναι αυτόματη. Με βάση το πότε παίξατε το τελευταίο σας παιχνίδι και το επίπεδό σας, θα έχετε μία περίοδο ασυλίας από αυτήν. Σε κάθε όνομα θα δωθεί ένας αρχικός χρόνος 6 μηνών ασυλίας και κατόπιν ακόμα ένας μήνας για κάθε επίπεδο πάνω από το 6.

  • Επίπεδα 1-6: 6 μήνες ασυλίας αδράνειας
  • Επίπεδο 12: 1 χρόνος ασυλίας
  • Επίπεδο 20: 1 χρόνος και 8 μήνες ασυλίας
  • Επίπεδο 30: 2 χρόνοι και 6 μήνες ασυλίας

Εάν η ασυλία σας λήξει, το όνομά σας θα είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους επικαλεστές μέσω της αλλαγής ονόματος στο κατάστημα. Εάν συνδεθείτε αφότου κάποιος έχει διεκδικήσει το όνομα επικαλεστή σας, θα σας ζητηθεί να διαλέξετε ένα νέο. Φυσικά, ενώ το όνομά σας μπορεί να είναι πιασμένο, όλο το περιεχόμενο και το ιστορικό παιχνιδιού θα παραμείνει κανονικά στον λογαριασμό σας.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ονόματα που δεν έχουν ασυλία μπορούν να διεκδικηθούν μόνο από την αλλαγή ονόματος και όχι από νέους παίκτες.

Ακόμα αποκτήστε το ψευδώνυμο που πάντα θέλατε καθώς μπορείτε πλέον να αγοράζετε την Αλλαγή Ονόματος Επικαλεστή για 13,900 ΠΕ. Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν RP, η τιμή θα είναι κομμένη στο μισό από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Περισσότερα νέα για το League of Legends