Επίσημες αλλαγές στους ήρωες στην season 4

Σχεδιαστής της RIOT έδωσε πρόσφατα τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στις ιδιότητες των ηρώων. To passive του Shaco θα αλλάξει. To passive της Zyra ήταν περίεργο στο S3. Θα αλλάξουμε τρόπο ενεργοποίησης και θα αυξήσουμε το range για να το βελτιώσουμε. Παρά το nerf ο Taric παραμένει δυνατός. Τα μικρά cooldowns τον καθιστούν περισσότερο carry παρά support. Αποφασίσαμε να μειώσουμε το CD reduction από δύο δευτερόλεπτα σε ένα. Θα βελτιώσουμε κάποια άλλα skills για αντιστάθμισμα. Ο Kog Maw ήταν χάλια στο S3. Αποφασίσαμε να του βελτιώσουμε το Ε ώστε να βελτιώσουμε τη δυνατότητα απόδρασης και επίσης να είναι ποιο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σχεδιαστής της RIOT έδωσε πρόσφατα τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στις ιδιότητες των ηρώων.

To passive του Shaco θα αλλάξει.

To passive της Zyra ήταν περίεργο στο S3. Θα αλλάξουμε τρόπο ενεργοποίησης και θα αυξήσουμε το range για να το βελτιώσουμε.

Παρά το nerf ο Taric παραμένει δυνατός. Τα μικρά cooldowns τον καθιστούν περισσότερο carry παρά support. Αποφασίσαμε να μειώσουμε το CD reduction από δύο δευτερόλεπτα σε ένα. Θα βελτιώσουμε κάποια άλλα skills για αντιστάθμισμα.

Ο Kog Maw ήταν χάλια στο S3. Αποφασίσαμε να του βελτιώσουμε το Ε ώστε να βελτιώσουμε τη δυνατότητα απόδρασης και επίσης να είναι ποιο αποτελεσματικός στο κυνήγι των αντιπάλων.

Στην Poppy θα βελτιώσουμε τις early game ιδιότητες και θα χαμηλώσουμε αυτές του late game.

 Η Tristanna είναι μια χαρά ADC αλλά φαίνεται πως της λείπουν επιθετικές ιδιότητες στην αρχή του παιχνιδιού και είναι αρκετά δυνατή στο τέλος. Θα αλλάξουμε λίγο το Q για να ισοσταθμίσουμε την αρχή και το τέλος στο παιχνίδι της Tristanna.

Συγκρινόμενος με άλλους junglers ή solo top ήρωες, ο Nocturne δεν συγχωρεί λάθη. Μετά από παρακολούθηση μιας season αποφασίσαμε να του αλλάξουμε το W και να ξαναφτιάξουμε το E για να τον κάνουμε να λάμψει στη S4.

 Μάλλον κάναμε ένα χαζό λάθος με τον Ryze. Του ελαττώσαμε το range και του αυξήσαμε την ταχύτητα για να ισορροπήσουμε το lane phase του. Αλλά αγνοήσαμε πως είναι AP. Οπότε συμφωνήσαμε να τον αλλάξουμε πάλι.

Ο Galio είναι ένας εξαιρετικός ήρωας με καλό lane ability και κατάλληλος για ομαδικές μάχες, παρόλα αυτά δεν ήταν δημοφιλής στη S3. Ανακαλύψαμε ότι παρά το Slow, το Taunt και το Shield δεν ήταν αρκετά δυνατός. Μπορεί να είναι μόνο support, οπότε θα προσπαθήσουμε να τον αλλάξουμε κάπως.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983