Οι μη δημοφιλείς ήρωες ξανασχεδιάζονται

Το σημερινό άρθρο αφορά στα σχέδια για επανασχεδίαση κάποιων ηρώων που η δημοτικότητά τους έχει ελαττωθεί σημαντικά.   Οι κύριοι χαρακτήρες που επανασχεδιάζονται: [Sion, the Undead Champion]: οι σχεδιαστές IronStylus και Morello επιβεβαίωσαν πολλές φορές πως το μοντέλο του SIon και τα skills του ξανασχεδιάζονται.Ο ήρωας αυτός ίσως σχεδιαστεί από την αρχή. [Urgot, the Headsman’s Pride]:Ο σχεδιαστής Meddler έκανε ένα post στα official forum. «Δεν ασχοληθήκαμε με τον Urgor για πολύ καιρό. Το χειρότερο είναι πως από τότε που τον nerfάραμε έχει παιχτεί ελάχιστα. Για να επανορθώσουμε ίσως βελτιώσουμε τα skills του την νέα χρονιά. Πιθανότατα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα. […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το σημερινό άρθρο αφορά στα σχέδια για επανασχεδίαση κάποιων ηρώων που η δημοτικότητά τους έχει ελαττωθεί σημαντικά.

 

Οι κύριοι χαρακτήρες που επανασχεδιάζονται:

[Sion, the Undead Champion]: οι σχεδιαστές IronStylus και Morello επιβεβαίωσαν πολλές φορές πως το μοντέλο του SIon και τα skills του ξανασχεδιάζονται.Ο ήρωας αυτός ίσως σχεδιαστεί από την αρχή.

[Urgot, the Headsman’s Pride]:Ο σχεδιαστής Meddler έκανε ένα post στα official forum. «Δεν ασχοληθήκαμε με τον Urgor για πολύ καιρό. Το χειρότερο είναι πως από τότε που τον nerfάραμε έχει παιχτεί ελάχιστα. Για να επανορθώσουμε ίσως βελτιώσουμε τα skills του την νέα χρονιά. Πιθανότατα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα. Ελπίζουμε στα σχόλια και στις προτάσεις σας ώστε να κάνουμε τον Urgot σημαντικό και με προοπτική.»  Ανέφερε στο post.

[Xerath, the Magus Ascendant] ο σχεδιαστής Xelnath έχει τις ακόλουθες σκέψεις για τον ήρωα: 1) Μακρινής απόστασης μάγος 2)Να έχει ένα skill μετασχηματισμού που να βελτιώνει τα υπόλοιπα skills του 3) διάφορους συνδιασμούς skills  4) skills διαφυγής 5) Μια καταπληκτική ιστορία του ήρωα

[Skarner, the Crystal Vanguard]: ο σχεδιαστής Scruff είπε σε ένα post, «Η δημοτικότητα του Skarner έπεσε στο 80% από πέρυσι. Ίσως επειδή του κάναμε nerf ή ίσως επειδή οι νέοι ήρωες είναι ποιο δυνατοί από αυτών. Ελπίζω πως αφού τον ξαναφτιάξουμε οι παίχτες δεν θα πιστεύουν πως είναι πια υποδεέστερος. Μπορούν επίσης να διασκεδάσουν περισσότερο βρίσκοντας νέους τρόπους να παίξουν τον ήρωα.Παρακαλώ απαντήστε μου τις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Ποιά είναι η ποιό ενδιαφέρουσα πτυχή του Skarner 2) με τι είστε δυσαρεστημένοι; 3) Για ποιο πράγμα που αφορά στον Skarner θα διαμαρτυρόσασταν 4) Υπάρχει ήρωας που κερδίζει κατά κράτος τον Skarner; Αν ναι, γιατί;»

[Yorick, the Gravedigger] ο σχεδιαστής Xelnath είπε, «Μετά από δημοσκόπηση, 4 από τους καλύτερους solo top παίχτες δεν θέλουν να βρούν αντιπάλους τους Singed, Yorick, Teemo και Jayce. Μεταξύ αυτών μόνο ο Yorick έχει ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά νίκης. Είναι ανίκητος στο mid αλλά και πάλι έχει χαμηλά ποσοστά νίκης»

Οι ήρωες των οποίων τα skills θα αναπροσαρμοστούν είναι οι εξής:

Poppy, the Iron Ambassador
Rengar, the Pridestalker
Heimerdinger, the Revered Inventor
Warwick,the Blood Hunter
Darius, the Hand of Noxus
Alistar, the Minotaur
Mordekaiser, the Master of Metal
Jayce, the Defender of Tomorrow
Galio, the Sentinel’s Sorrow
Fiora, the Grand Duelist
Zilean, the Chronokeeper
Viktor, the Machine Herald
Shaco, the Demon Jester

Οι ήρωες που θα βελτιωθούν:

Ryze, the Rogue Mage
Evelynn, the Widowmaker
Karthus, the Deathsinger
Kassadin, the Void Walker
Pantheon, the Artisan of War
Twitch, the Plague Rat
Cho’Gath, the Terror of the Void
Nunu, the Yeti Rider
Singed, the Mad Chemist
Taric, the Gem Knight
Caitlyn, the Sheriff of Piltover
Miss Fortune, the Bounty Hunter
Lux, the Lady of Luminosity

Περισσότερα στο αυριανό άρθρο, μείνετε μαζί μας…

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983