Στις 17 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Ceasar in Gaul Campaign Pack

Καθυστερεί η κυκλοφορία του νέου DLC του Total War: Rome II  H Creative Assembly ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου DLC με την εκστρατεία του Καίσαρα στη Γαλατία. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν μερικές επιπλέον μέρες, ώστε να προσθέσουν μερικές βελτιώσεις στο 8 Patch για το Total War: Rome II. Οι βελτιώσεις θα έρθουν ξεχωριστά, είτε αγοράσετε το DLC είτε όχι.   Αναλυτικά το περιεχόμενο του Ceasar in Gaul Campaign Pack DLC : Περιγραφή: Το Caesar in Gaul είναι ένα ξεχωριστό campaign pack για το Total War: ROME II που καλύπτει τον πόλεμο του Καίσαρα ενάντια στις Γαλατικές […]

Καθυστερεί η κυκλοφορία του νέου DLC του Total War: Rome II 

Total War Rome II - Caesar in Gaul - Campiagn Pack

H Creative Assembly ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου DLC με την εκστρατεία του Καίσαρα στη Γαλατία. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν μερικές επιπλέον μέρες, ώστε να προσθέσουν μερικές βελτιώσεις στο 8 Patch για το Total War: Rome II. Οι βελτιώσεις θα έρθουν ξεχωριστά, είτε αγοράσετε το DLC είτε όχι.

 

Αναλυτικά το περιεχόμενο του Ceasar in Gaul Campaign Pack DLC :

Περιγραφή:

Το Caesar in Gaul είναι ένα ξεχωριστό campaign pack για το Total War: ROME II που καλύπτει τον πόλεμο του Καίσαρα ενάντια στις Γαλατικές φυλές. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις φατρίες μέσα σε αυτή τη μάχη: τους Γαλάτες Arverni, τους Γερμανούς Suebi, τους Βέλγους Nervii και τη Ρώμη, σε ένα campaign βασισμένο στο Commentarii de bello Gallico του Καίσαρα.
Προσφέροντας ένα στενότερο πεδίο σε όρους χρόνου και γεωγραφίας της Ρώμης το (58-51πχ), το Caesar in Gaul Campaign Map είναι μια εκτεταμένη- λεπτομερής οπτική των Γαλάτων και της ανατολικής ακτής της Βρετανίας.
Συγκριτικά με χάρτη της Γαλατίας του RΟME II, το Caesar in Gaul, εμπεριέχει περισσότερες περιοχές και επαρχίες, περισσότερες φατρίες ( playable και μη) και μια σειρά από γνωστούς στρατηγούς και αξιωματούχους από την ιστορία, τους οποίους θα μπορείτε να προσλάβετε ή να αντιμετωπίσετε ανάλογα με την φατρία σας.

 

Το Caesar in Gaul διαφέρει από το ευρύτερο ROME II στα εξής σημαντικά σημεία:

 

Νέο Campaign Map:

Το campaign map του Caesar in Gaul είναι μια ενισχυμένη, πιο λεπτομερής αναπαράσταση της Γαλατίας, με τους παίκτες ικανούς να επεκταθούν σε παραπάνω από 18 επαρχίες που ευδοκιμούν σε πόρους, κτήρια και νέες πρωτεύουσες.
Μεγαλύτερη αφοσίωση στους χαρακτήρες:
Πολλές φατρίες προσλαμβάνουν μεγάλους στρατηγούς και ηγέτες από την πραγματική ιστορία (π.χ. η Ρώμη προσλαμβάνει τον Ιούλιο Καίσαρα αυτοπροσώπως, το Μάρκο Αντώνιο και άλλους). Η κάθε μια από τις τέσσερις playable φατρίες, έχουν έναν αρχηγό που προσφέρεται σαν avatar του παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

24 γύροι το χρόνο:

Καθώς το Caesar in Gaul έχει να αντιμετωπίσει ένα μικρότερο χρονικό πλαίσιο (58-51) σε σχέση με το μεγάλο campaign του ROME II, κάθε γύρος μετριέται σε δύο εβδομάδες αντί για ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι εποχές επιστρέφουν στο Total War. Το πόσο επηρεάζουν το gameplay δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς εύκολα να προβλέψει όμως, και αλλάζει από επαρχία σε επαρχία. Μια αργοπορημένη άνοιξη μπορεί να φέρει καλές σοδιές για παράδειγμα, όσο ένα μακρύ καλοκαίρι μπορεί καταστρέψει την παραγωγή σας.

Συμπαγές, συγκεντρωμένο multiplayer campaign:

Για όσους ψάχνουν ένα άμεσο multi-player campaign, το Ceasar in Gaul σας παρουσιάζει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές. Λόγω του γεωγραφικού περιθωρίου και των 48 αντικρουόμενων φατριών, τα co-op και competitive 2-player campaign είναι συγκεντρωμένα και καταναλώνουν λιγότερο χρόνο από ένα full-campaign.

Νέα mid-game challenge mechanics:

Για τους παίκτες που καταφέρνουν να φτάσουν στο mid-game, θα υπάρξουν καινούργια challenges να αντιμετωπίσουν ως μια καταλληλότερη αντικατάσταση των εμφυλίων πολέμων του ROME II. Ως Γαλάτες, θα αισθανθείτε τη δύναμη της Ρώμης να ανταποκρίνεται με δυνατές στρατιές, και από τη μεριά των Ρωμαίων θα δείτε τους Γαλάτες να επαναστατούν και να σχηματίζουν συμμαχίες εναντίων σας.

Νέες ιστορικές μάχες:

Το Caesar in Gaul προσθέτει τη μάχη της Alesia ως ιστορική μάχη που θα μπορείτε να παίξετε. Η μάχη αυτή καθόρισε την στροφή του πολέμου του Καίσαρα με τους Γαλάτες και αποτέλεσε στην σύλληψη του Vercingetorix, ο οποίος αργότερα μεταφέρθηκε στη Ρώμη και εκτελέστηκε στον θρίαμβο του Καίσαρα.
Παίζοντας από τη μεριά του Καίσαρα, η Αλέσια θα σας βάλει στη δύσκολη θέση του να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την πολιορκία του Γαλατικού φρουρίου του Vercingetorix. Η μάχη ξεκινά με τις Ρωμαϊκές δυνάμεις να παρατάσσονται μέσα στις οχυρώσεις που έχουν στήσει γύρω από τον Γαλατικό οχυρό λόφο. Ο παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει τους Ρωμαίους καθώς θα δεχτούν επιθέσεις από ένα μεγάλο στρατό που έρχεται να λύσει την πολιορκία.

Νέα έθνη και για το campaign του Total War: ROME II:

Nervii (barbarian, Belgic)
Η πιο άγρια και δυνατή από τις Βελγικές φυλές, οι Nervii είναι ένα κράμα από Κέλτες και Γερμανούς. Το unit roster καθρεπτίζεται στο mix της κουλτούρας, ανοίγοντας τις προοπτικές να δημιουργήσουν νέες, πρωτότυπες στρατιωτικές συνθέσεις.

Boii (barbarian, Gallic)
Μια από τις μεγαλύτερες φυλές Γαλάτων, οι Boii απλώνονται στις Cisalpine-Gaul, Pannonia, Bohemia and Transalpine Gaul. Τα νούμερα τους κάνουν αναγνωρίσιμους ως απειλή αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο αποκομμένοι από τις υπόλοιπες φυλές Γαλατών με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτεθειμένοι στις άγριες Γερμανικές φυλές και τους Dacians.

Galatians (barbarian, Anatolia)
Οι Γαλάτες της Ανατολής, οι Galatians μετανάστευσαν στην Μικρά Ασία ακλουθώντας την εισβολή των Κελτών στα Βαλκάνια. Κατέφθασαν μέσω της Θράκης περίπου το 270 πχ, οδηγούμενοι από τους στρατηγούς Lotarios & Lennorios και σαν μέρος μιας τεράστιας εκστρατείας Γαλατών ενάντια στους Έλληνες. Καθώς οι εκατοντάδες χιλιάδες Κέλτες σύμμαχοί τους εισβάλλουν στα ελληνικά εδάφη και αποκρούονται από έναν ενωμένο Ελληνικό στρατό, οι Γαλάτες του Lotarios & Lennorios καταλήγουν στη Μικρά Ασία. Βαθειά μέσα σε εχθρικές περιοχές και αποκομμένοι από συμμάχους και ομοεθνείς προσφέρουν ενδιαφέρον gaming εκεί που αποτελεί μια νέα πρόκληση.

Νέες μονάδες:

Παράλληλα με τα συνηθισμένα units, τα playable έθνη του Caesar in Gaul (και τα playable factions στο κανονικό ROME II campaign) επίσης κερδίζουν τα παρακάτω νέα units:

Boii (ROME II)

 • Sword Followers (Πεζικό εξειδικευμένο στο ξίφος )
 • Στην εντολή του άρχοντα, το μέσο είναι το ξίφος
 • Veteran Spears (Πεζικό εξειδικευμένο στα δόρατα)

Galatians (ROME II)

 • Galatian Legionaries

Οι Κέλτες έχουν μάθει τους Ρωμαίους περισσότερα απ’ όσα θα παραδεχόντουσαν αλλά, οι απόψεις διίστανται.

 • Galatian Raiders (Πεζικό εξειδικευμένο στο ακόντιο και στο ξίφος)

Οι κατατροπωμένοι εχθροί γνωρίζουν πως η οπισθοχώρηση είναι καλύτερη από την αντιμετώπιση των αμετάκλητων καβαλάρηδων που δεν θα χαρίσουν ζωές .

Gallic tribes (ROME II και Caesar in Gaul)

 • Chosen Swordsmen (Πεζικό εξειδικευμένο στο ξίφος )

Οι μαχητές αυτοί θα παλέψουν με τρομερή γενναιότητα και με τιμημένη επιδεξιότητα πάνω στα όπλα τους.

 • Chosen Spearmen (Πεζικό εξειδικευμένο στα δόρατα)

Η πανοπλία του πολεμιστή δεν τον ηρεμεί ούτε αυτόν, ούτε τον πόθο του για μάχη

 • Gallic Hunters (Τοξότες)

Οι δυνατότητες του κυνηγιού, που κρύβουν μια ξαφνική επίθεση, είναι δυνατότητες ενός πολεμιστή.

Nervii (ROME II and Caesar in Gaul)

 • Fierce Swords (Ξιφομάχοι)

Αφού το κερδίσει, ένας Κέλτης δε θα ξαναχωριστεί από το ξίφος του παρά μόνο στο θάνατο.

 • Guerilla Swordsmen (Πεζικό εξειδικευμένο στο ξίφος και τις ενέδρες)

Αυτοί οι ξιφομάχοι επιτίθενται στα σημεία που ο εχθρός τους ποτέ δεν περιμένει

 • Mighty Horse (Ιππικό με δόρατα)
 • Naked Spears (Πεζικό εξειδικευμένο στα δόρατα)
 • Gallic Hunters (τοξότες ειδικοί στις ενέδρες)

Auxiliaries

 • Auxiliary Gallic Hunters (Τοξότες)
 • Auxiliary Noble Horse(Ιππικό με δόρατα)
 • Auxiliary Naked Swords (Ξιφομάχοι)
 • Auxiliary Short Swords (Ξιφομάχοι)

Mercenaries

 • Mercenary Gallic Hunters (Τοξότες)
 • Mercenary Noble Horse (Ιππικό με δόρατα)
 • Mercenary Naked Swords (Ξιφομάχοι)
 • Mercenary Short Swords (Ξιφομάχοι)
Περισσότερα νέα για το Total War:Rome II