Διαθέσιμη η 1.52 ενημέρωση συστήματος του PS4

Βελτιώνει την σταθερότητα του λογισμικού της κονσόλας Η   Sony   κυκλοφόρησε   τη   νέα  ενημέρωση  συστήματος  1.52, η οποία βελτιώνει την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος του Playstation 4. Όσοι θέλουν μπορούν να την κατεβάσουν χειροκίνητα μέσω του μενού ρυθμίσεων ή να ενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις. Η νέα  ενημέρωση συστήματος έρχεται λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη ενημέρωση που κυκλοφόρησε η Microsoft για το Xbox One, η οποία διορθώνει διάφορα προβλήματα σχετικά με το SmartGlass, το λειτουργικό σύστημα και το matchmaking.

Platform
 

Βελτιώνει την σταθερότητα του λογισμικού της κονσόλας

playstation-4-photos-18

Η   Sony   κυκλοφόρησε   τη   νέα  ενημέρωση  συστήματος  1.52, η οποία βελτιώνει την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος του Playstation 4. Όσοι θέλουν μπορούν να την κατεβάσουν χειροκίνητα μέσω του μενού ρυθμίσεων ή να ενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις.

Η νέα  ενημέρωση συστήματος έρχεται λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη ενημέρωση που κυκλοφόρησε η Microsoft για το Xbox One, η οποία διορθώνει διάφορα προβλήματα σχετικά με το SmartGlass, το λειτουργικό σύστημα και το matchmaking.