Εφαρμογή League of Legends Chat

Εφαρμογή League of Legends Chat για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android Μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για κατόχους ενός Android Smartphone. Η εφαρμογή αυτή έχει την δυνατότητα να εκτελεί πολλές λειτουργιές όπως να συνομιλείτε με άτομα που έχετε στο friend list , την αλλαγή του status σας ,την αλλαγή φωτογραφίας στο profile σας και άλλα πολλά! Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να δείτε την κατάσταση (status) του server σας. Η εφαρμογή αυτή δεν έχει σχέση με την Riot , ο δημιουργός της ονομάζεται REI και συμφώνα με τα όσα έχει αναφέρει, λατρεύει το Coding . Μπορείτε κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή LoL Chat […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εφαρμογή League of Legends Chat για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android

Μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για κατόχους ενός Android Smartphone. Η εφαρμογή αυτή έχει την δυνατότητα να εκτελεί πολλές λειτουργιές όπως να συνομιλείτε με άτομα που έχετε στο friend list , την αλλαγή του status σας ,την αλλαγή φωτογραφίας στο profile σας και άλλα πολλά! Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να δείτε την κατάσταση (status) του server σας.

Η εφαρμογή αυτή δεν έχει σχέση με την Riot , ο δημιουργός της ονομάζεται REI και συμφώνα με τα όσα έχει αναφέρει, λατρεύει το Coding .

Μπορείτε κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή LoL Chat και άλλες εφαρμογές του REI εδώ

Περισσότερα νέα για το League of Legends