Στατιστικά ηρώων (27/11~3/12)

Φίλοι καλημέρα…   Σήμερα θα ξεκινήσουμε μία σειρά άρθρων που θα ασχολούνται σε εβδομαδιαία βάση με κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους ήρωες του League of Legends. Τα άρθρα θα έχουν μια συγκεκριμένη δομή με συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για συγκεκριμένη ομάδα παιχτών χωρίς αυτό να σημαίνει πως αργότερα στην πορεία μας δεν μπορούμε να τα τροποποιήσουμε, να τα αλλάξουμε ή να τα εμπλουτίσουμε. Καλοπροαίρετα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και στην πραγματικότητα είναι αυτά που αναζητούμε. Αν θέλετε να προσθέσουμε κάποιο στατιστικό στοιχείο κάντε ένα σχόλιο και θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε.   Ας ξεκινήσουμε με κάποια βασικά. Θα ασχοληθούμε με την […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Φίλοι καλημέρα…

27-3

 

Σήμερα θα ξεκινήσουμε μία σειρά άρθρων που θα ασχολούνται σε εβδομαδιαία βάση με κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους ήρωες του League of Legends. Τα άρθρα θα έχουν μια συγκεκριμένη δομή με συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για συγκεκριμένη ομάδα παιχτών χωρίς αυτό να σημαίνει πως αργότερα στην πορεία μας δεν μπορούμε να τα τροποποιήσουμε, να τα αλλάξουμε ή να τα εμπλουτίσουμε. Καλοπροαίρετα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και στην πραγματικότητα είναι αυτά που αναζητούμε. Αν θέλετε να προσθέσουμε κάποιο στατιστικό στοιχείο κάντε ένα σχόλιο και θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε.

 

Ας ξεκινήσουμε με κάποια βασικά.

Θα ασχοληθούμε με την ομάδα παιχτών στην Diamond κατηγορία και αυτό διότι η ομάδα Challenger έχει πολύ λίγα παιχνίδια για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Επιπλέον πιστεύουμε πως όσο ποιο ψηλά σε κατηγορία τόσο ποιο «ψαγμένοι» είναι οι παίκτες που την απαρτίζουν.

Θα μιλήσουμε για συνολικά στοιχεία όλων των servers μιας και το παιχνίδι δεν έχει καμιά αλλαγή από server σε server και μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο δείγμα παιχνιδιών.

Επίσης μια μικρή παραδοχή:  Την Annie θα την θεωρήσουμε support ήρωα.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΩΩΝ (καλύτερη 5άδα)

 

SOLO TOP:   Riven

MID: Orianna*

JUNGLE: Lee Sin

ADC: Lucian

SUPPORT: Annie* (Thresh)

* H Annie είναι ποιο πάνω και από Orianna και από Thresh. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ

1) Sivir (59.97%)

2) Kayle (56.95%)

3) Taric (56.66%)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία θέση της κατάταξης στην οποία βρίσκεται ο Garen με 44.24%. Δεν θα το περιμέναμε είναι η αλήθεια.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΗΡΩΩΝ

1) Kassadin (64.65%)

2) Evelynn (41.77)

3) Riven (34.5%)

 

Εαν έχετε κάποιες προτάσεις για επιπλέον κατηγορίες κάντε σχόλιο από κάτω και θα εξεταστούν σοβαρά ώστε η σειρά αυτή να βελτιωθεί και να εμπλουτιστεί…

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα καλό gaming και -STOP flaming-…

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983