Η Αναμέτρηση έρχεται

Η Αναμέτρηση έρχεται Έχετε τυφλώσει τους εχθρούς με Απόλυτες Λάμψεις και έχετε αγγίξει την αθανασία με συνεχείς Χρονομετατοπίσεις, αλλά τώρα είναι ώρα για την Αναμέτρηση. Στην επόμενη Προβεβλημένη λειτουργία παιχνιδιού, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με φίλους και εχθρούς σε ένα παγωμένο πεδίο μάχης με αναμετρήσεις επικών διαστάσεων. Με τρεις διαφορετικούς δρόμους προς την έντιμη νίκη, τι θα επιλέξετε; Θα τα δώσετε όλα για το πρώτο αίμα, θα καθαρίσετε τα κύματα υπηρετών μέχρι να φτάσετε τις 100 εκτελέσεις υπηρετών ή θα βγάλετε τον Ζιγκς που κρύβετε μέσα σας και θα γκρεμίσετε τον πύργο πριν από τον αντίπαλό σας; Αν συνεργαστείτε με έναν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Αναμέτρηση έρχεται

Έχετε τυφλώσει τους εχθρούς με Απόλυτες Λάμψεις και έχετε αγγίξει την αθανασία με συνεχείς Χρονομετατοπίσεις, αλλά τώρα είναι ώρα για την Αναμέτρηση.

Στην επόμενη Προβεβλημένη λειτουργία παιχνιδιού, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με φίλους και εχθρούς σε ένα παγωμένο πεδίο μάχης με αναμετρήσεις επικών διαστάσεων.

Με τρεις διαφορετικούς δρόμους προς την έντιμη νίκη, τι θα επιλέξετε; Θα τα δώσετε όλα για το πρώτο αίμα, θα καθαρίσετε τα κύματα υπηρετών μέχρι να φτάσετε τις 100 εκτελέσεις υπηρετών ή θα βγάλετε τον Ζιγκς που κρύβετε μέσα σας και θα γκρεμίσετε τον πύργο πριν από τον αντίπαλό σας;

Αν συνεργαστείτε με έναν φίλο, θα διαπιστώσετε ότι θα χρειάζεστε δύο εκτελέσεις για να φτάσετε στη νίκη ή να συνδυάσετε τις εκτελέσεις υπηρετών σας για να φτάσετε στο νικητήριο αποτέλεσμα.

Ακονίστε τα ξίφη σας και γυαλίστε τα μαγοτεχνικά σας περίστροφα. Η Αναμέτρηση έρχεται στις φετινές Μάχες στα Χιόνια.

Περισσότερα νέα για το League of Legends