Στατιστικά Δημοτικότητας Ηρώων (23-29 Νοεμβρίου 2013)

Καλησπέρα σε όλους! θα σας πληροφορήσουμε για τη δημοτικότητα των ηρώων τη βδομάδα που μας πέρασε (23-29 Νοεμβρίου) Τα στατιστικά αφορούν στη βδομάδα 23-29 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβάνουν και τους 10 servers (NA, RU, EUW, EUNE, BR, TR, LAN, KR, LAS, OCE) και συνολικά 12,409,895 παιχνίδια!!! Κατ’ αρχάς τα επιθετικά support όπως ο Thresh η Annie και η Leona ήταν περισσότερο δημοφιλή ενώ η δημοτικότητα των αμυντικών support όπως η Soraka, η Janna και η Nami έπεσε πάλι κάτω από την 60-κοστή θέση μετά την μικρή άνοδο της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με τη δημοτικότητα, οι ήρωες που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο ως support ήταν ο Thresh, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Καλησπέρα σε όλους!

θα σας πληροφορήσουμε για τη δημοτικότητα των ηρώων τη βδομάδα που μας πέρασε (23-29 Νοεμβρίου)

Τα στατιστικά αφορούν στη βδομάδα 23-29 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβάνουν και τους 10 servers (NA, RU, EUW, EUNE, BR, TR, LAN, KR, LAS, OCE) και συνολικά 12,409,895 παιχνίδια!!!

Κατ’ αρχάς τα επιθετικά support όπως ο Thresh η Annie και η Leona ήταν περισσότερο δημοφιλή ενώ η δημοτικότητα των αμυντικών support όπως η Soraka, η Janna και η Nami έπεσε πάλι κάτω από την 60-κοστή θέση μετά την μικρή άνοδο της προηγούμενη εβδομάδας.

Σύμφωνα με τη δημοτικότητα, οι ήρωες που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο ως support ήταν ο Thresh, η Nidalee, ο Blitzcrank (12), η Annie (15), η Leona (16), η Lux (17)  και η Sona (21). Όλα τα άλλα support ήταν κάτω από την 30-κοστή θέση.

Παρακάτω παραθέτουμε τους πιο δημοφιλείς ήρωες για την ίδια εβδομάδα αλλά μόνο για ranked παιχνίδια και μόνο σε Challenger επίπεδο.

heroes

Εδώ βλέπουμε πως πρώτο support είναι η Annie με δεύτερο τον Thresh (19).

Πρώτο ADC είναι ο Lucian (με δεύτερη τη Vayne με τα μισά παιχνίδια περίπου) αντί για Vayne σε όλες τις σειρές και πρώτο top lane η Riven αντί του Nasus.

Νούμερο ένα Jungler είναι και στις δυο περιπτώσεις ο Lee Sin.

Αν όντως θεωρήσουμε την Annie ως support πρώτος σε mid lane είναι η Nidalee ή ο Gragas (12).

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα…  καλό gaming !!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983