Παίξτε όπως οι επαγγελματίες : MiSTakE’s Morgana Support

Γιατί MORGANA;   Οι παλιοί fans των Taipei Assassins θα θυμούνται το επικό flash του Toyz πάνω από τον τοίχο του ancient golem και το «κλείδωμα» ολόκληρης της κινέζικης ομάδας με Δεσμά Ψυχής (Soul shackles). Αλλά η Morgana έχασε την αίγλη της σαν ήρωες μεσαίας λωρίδας στις επόμενες ενημερώσεις του παιχνιδιού και έπεσε στις προτιμήσεις. vs Ο MiSTakE δεν ξαναζωντάνεψε τη Morgana λόγω νοσταλγίας αλλά λόγω ανάγκης να αντιμετωπιστούν τα abilities άλλων support όπως η Annie, ο Fiddlesticks και o Blitzcrank. Έτσι λοιπόν τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν την κατάλληλη στιγμή για την Morgana για να επιστρέψει στον αγώνα!! «Έπαιξα Morgana σαν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Γιατί MORGANA;

 

Οι παλιοί fans των Taipei Assassins θα θυμούνται το επικό flash του Toyz πάνω από τον τοίχο του ancient golem και το «κλείδωμα» ολόκληρης της κινέζικης ομάδας με Δεσμά Ψυχής (Soul shackles). Αλλά η Morgana έχασε την αίγλη της σαν ήρωες μεσαίας λωρίδας στις επόμενες ενημερώσεις του παιχνιδιού και έπεσε στις προτιμήσεις.

vs
Ο MiSTakE δεν ξαναζωντάνεψε τη Morgana λόγω νοσταλγίας αλλά λόγω ανάγκης να αντιμετωπιστούν τα abilities άλλων support όπως η Annie, ο Fiddlesticks και o Blitzcrank. Έτσι λοιπόν τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν την κατάλληλη στιγμή για την Morgana για να επιστρέψει στον αγώνα!!
«Έπαιξα Morgana σαν support ενάντια στον Blitzcrank και τα πήγε αρκετά καλά» δηλώνει ο MiSTakE. «Ο λόγος που διαλέγω Morgana τελευταία είναι γιατί συνεργάζεται καλά με την υπόλοιπη ομάδα και γιατί αντιμετωπίζει την Άνι και τον Θρές αρκετά εύκολα»
Αυτοί οι ήρωες παίζονταν και πιο πριν χωρίς την παρουσία της Morgana.
Ο MiSTakE εξηγεί: «Η Morgana δεν είναι κακός ήρωας όμως άλλα supports ήταν ποιο δυνατά και προτιμούνταν από τους επαγγελματίες παίκτες». Σημειώνει πως με τα nerfs σε Ζίρα και Θρές αύξησαν την βιωσιμότητά της και οι παίκτες την διαλέγουν συχνότερα.
Με το μεγάλο range του Σκοτεινού Δεσίματος (Dark Binding), διπλάσιο από οποιοδήποτε ξόρκι της Annie, η Morgana μπορεί να παγιδεύσει έναν στόχο στην άλλη άκρη της μάχης – απαραίτητο για μια ομάδα που αυτοαποκαλούνται snipers…

 Κάνει καλό δίδυμο με
«Η Morgana μπορεί να κάνει άπειρο damage μαζί με χαρακτήρες όπως Ezrael, Sivir ή Caitlyn όταν το Q της πιάσει έναν εχθρό» λέει ο MiSTakE. Η ασπίδα της είναι άμεση απάντηση στα crowd controls που υπάρχουν στη κάτω λωρίδα και το ultimate της, είναι η απόλυτη απάντηση σε bruisers που θα προσπαθήσουν να πλησιάσουν.
Ο MiSTakE παίζει επιθετικά με τη Morgana «Έχω και Σκοτεινό Δέσιμο αλλά και Ανίερο Χώμα στο level 2,επιτρέπει στην ομάδα σου να παίζει με περισσότερο damage ενάντια στους αντιπάλους. Όμως μετά τα πρώτα επίπεδα η επιλογή εξαρτάται από τους αντιπάλους. Εάν οι αντίπαλοι έχουν crowd control το Ε θα πρέπει να επιλέγεται για να αντιμετωπίζονται οι ενέργειές τους.»

>>>
Ο MiSTakE επιλέγει τις δυνατότητες ως εξής : R > Q > E > W. «Το Ε είναι δεύτερη επιλογή διότι δίνει επιπλέον προστασία για την ομάδα
«Ενάντια σε Άνι και Φίντλεστικς θα επέλεγα Morgana αλλά μιας και το Σκοτεινό Δέσιμο είναι εύκολο να το αποφύγει κανείς η δύναμή της χάνεται ενάντια σε supports με δυνατότητα να γιατρεύουν και ενάντια σε ADC που έχουν πολύ lifesteal.»
«Το επιπλέον χρυσό στο season 4 δίνει επιπλέον ability power στα support και κάνει την Morgana ποιο επικίνδυνη στην αρχή του παιχνιδιού»
Το παιχνίδι γίνεται ποιο φιλικό για τα support οπότε ετοιμαστείτε για μαύρα φτερά και μαύρους άνεμους! Ο τρομακτικός ήχος των Δεσμών Ψυχής (soul shackles) που ακινητοποιεί όλη το αντίπαλη ομάδα έχει επιστρέψει!!!!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags

Gamer since: 1983