Το Σεντούκι με τις παλαιές αμφιέσεις ανοίγει!

Ο Έζρεαλ του Νότινγκχαμ, ο Κόρκι Κόκκινος Βαρώνος και οι φίλοι τους, πάλι μαζί μας!   Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, 47 αμφιέσεις που είχαν αποσυρθεί, επιστρέφουν στο κατάστημα στην κανονική τιμή τους. Κάθε αμφίεση θα μπει σε έκπτωση 50% για μία ημέρα κατά αυτήν την περίοδο, οπότε μπορείτε να την αποκτήσετε σε προσφορά. Κυκλοφορούμε το πρόγραμμα των εκπτώσεων νωρίτερα, οπότε δεν θα προσφέρουμε επιστροφές εάν αγοράσετε μία αμφίεση πριν μπει σε προσφορά. Για όσους από εσάς θέλετε τα πάντα, θα εισάγουμε το «Μεγάλο Πακέτο Παλαιών Αμφιέσεων» για περιορισμένο χρόνο. Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Έζρεαλ του Νότινγκχαμ, ο Κόρκι Κόκκινος Βαρώνος και οι φίλοι τους, πάλι μαζί μας!

 

Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, 47 αμφιέσεις που είχαν αποσυρθεί, επιστρέφουν στο κατάστημα στην κανονική τιμή τους. Κάθε αμφίεση θα μπει σε έκπτωση 50% για μία ημέρα κατά αυτήν την περίοδο, οπότε μπορείτε να την αποκτήσετε σε προσφορά.

Κυκλοφορούμε το πρόγραμμα των εκπτώσεων νωρίτερα, οπότε δεν θα προσφέρουμε επιστροφές εάν αγοράσετε μία αμφίεση πριν μπει σε προσφορά.

Για όσους από εσάς θέλετε τα πάντα, θα εισάγουμε το «Μεγάλο Πακέτο Παλαιών Αμφιέσεων» για περιορισμένο χρόνο. Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, μπορείτε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας όλες τις 47 αμφιέσεις με -60% έκπτωση και τους σχετικούς ήρωες με -50%. Φυσικά, το πακέτο θα αλλάζει σε τιμή ανάλογα με το περιεχόμενο που έχετε ήδη.

Τσεκάρετε τη λίστα με τις αμφιέσεις και το πρόγραμμα των πωλήσεων παρακάτω, και αρπάξτε τα αγαπημένα σας πριν μπουν ξανά στο σεντούκι!

Περισσότερα νέα για το League of Legends