Άατροξ, η λεπίδα των Ντάρκιν

Άατροξ, η λεπίδα των Ντάρκιν     Ικανότητες   Πηγάδι Αίματος Κατά τη χρήση μιας ικανότητας που κοστίζει Ζωή, ο Άατροξ αποθηκεύει τη ζημιά που προκαλεί στον εαυτό του στο Πηγάδι Αίματος. Όταν δεχτεί θανατηφόρα ζημιά, ο Άατροξ τραβάει το αίμα που υπάρχει στο πηγάδι και αναπληρώνει ισόποση Ζωή για μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο Άατροξ αποκτά 1% επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης για κάθε 2% αίματος που βρίσκεται στο πηγάδι.   Σκοτεινή Πτήση Κόστος: Κοστίζει 10% της τρέχουσας Ζωής Εμβέλεια: 600   Ο Άατροξ εκτοξεύεται στον αέρα και προσγειώνεται με δύναμη στην επιλεγμένη περιοχή, προκαλώντας ζημιά και εκτοξεύοντας στον αέρα εχθρούς […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άατροξ, η λεπίδα των Ντάρκιν

 

 

Ικανότητες

 

Πηγάδι Αίματος

  • Κατά τη χρήση μιας ικανότητας που κοστίζει Ζωή, ο Άατροξ αποθηκεύει τη ζημιά που προκαλεί στον εαυτό του στο Πηγάδι Αίματος. Όταν δεχτεί θανατηφόρα ζημιά, ο Άατροξ τραβάει το αίμα που υπάρχει στο πηγάδι και αναπληρώνει ισόποση Ζωή για μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο Άατροξ αποκτά 1% επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης για κάθε 2% αίματος που βρίσκεται στο πηγάδι.

 

Σκοτεινή Πτήση

Κόστος: Κοστίζει 10% της τρέχουσας Ζωής

Εμβέλεια: 600

 

  • Ο Άατροξ εκτοξεύεται στον αέρα και προσγειώνεται με δύναμη στην επιλεγμένη περιοχή, προκαλώντας ζημιά και εκτοξεύοντας στον αέρα εχθρούς που βρίσκονται στο κέντρο της πρόσκρουσης.
  • Ο Άατροξ εκτοξεύεται στον αέρα και προσγειώνεται με δύναμη στην επιλεγμένη περιοχή, προκαλώντας 70/115/160/205/250 (+60% επιπλέον Ζημιά Επίθεσης) σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς και εκσφενδονίζοντας τους στόχους στο κέντρο της πρόσκρουσης για 1 δευτερόλεπτο.

 

Δίψα για Αίμα / Τιμή σε Αίμα

Κόστος: Χωρίς κόστος

Εμβέλεια: Μονάδα

 

  • Όσο η εναλλαγή είναι ενεργοποιημένη, ο Άατροξ προκαλεί επιπλέον ζημιά κάθε τρίτη επακόλουθη επίθεση σε βάρος της δικής του Ζωής. Όσο η εναλλαγή είναι απενεργοποιημένη, ο Άατροξ αναπληρώνει Ζωή κάθε τρίτη επακόλουθη επίθεση.
  • Όταν είναι απενεργοποιημένη, ο Άατροξ αποκτά τα πλεονεκτήματα της Δίψας για Αίμα, ενώ όταν είναι ενεργοποιείται η Τιμή σε Αίμα, σταματά η επίδραση της Δίψας για Αίμα.Δίψα για Αίμα: Κάθε τρίτη επίθεση, ο Άατροξ αναπληρώνει 20/25/30/35/40 (+25% επιπλέον Ζημιά Επίθεσης) Ζωή, τιμή που αυξάνεται κατά 200% όταν η Ζωή του πέσει κάτω από το μισό.
  • Τιμή σε Αίμα: Κάθε τρίτη επίθεση, ο Άατροξ προκαλεί 60/95/130/165/200 (+100% επιπλέον Ζημιά Επίθεσης) επιπλέον σωματική ζημιά και χάνει Ζωή.

 

Λεπίδες του Μαρτυρίου

Κόστος: Κοστίζει 5% της τρέχουσας Ζωής

Εμβέλεια: 1000

 

  • Ο Άατροξ εξαπολύει την ισχύ της λεπίδας του και προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς, ενώ παράλληλα τους επιβραδύνει.
  • Ο Άατροξ εξαπολύει την ισχύ της λεπίδας του, προκαλώντας 75/120/165/210/255 (+60% Ισχύς Ικανότητας) (+60% επιπλέον Ζημιά Επίθεσης) Μαγική Ζημιά σε όλους τους εχθρούς που χτυπά, ενώ παράλληλα τους επιβραδύνει κατά 40% για 1.75/2/2.25/2.5/2.75 δευτερόλεπτα.

 

Σφαγή

Κόστος: Χωρίς κόστος

Εμβέλεια: 550

 

  • Ο Άατροξ ρουφάει το αίμα των εχθρών του, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους κοντινούς αντίπαλους ήρωες και αποκτώντας αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης, καθώς και επιπλέον Εμβέλεια Επίθεσης για μικρό χρονικό διάστημα.
  • Ο Άατροξ ρουφά το αίμα των εχθρών του, προκαλώντας 200/300/400 (+100% Ισχύς Ικανότητας) μαγική ζημιά σε όλους τους αντίπαλους ήρωες γύρω του, αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσής του κατά 40/50/60% και αποκτά Εμβέλεια Επίθεσης 175 για 12 δευτερόλεπτα.

 

 

Αμφιέσεις

Ανώτατος Δικαστής Άατροξ

 

 

 

Μυθολογία

Ο Άατροξ είναι ένας θρυλικός πολεμιστής, ένας από τους πέντε εναπομείναντες μιας αρχαίας φυλής που ονομάζεται Ντάρκιν. Χειρίζεται τη θεόρατη λεπίδα με χάρη και τέχνη, κομματιάζοντας ολόκληρες στρατιές με τεχνική που σε μαγνητίζει. Με κάθε εχθρό που κατατροπώνει, η λεπίδα του Άατροξ που μοιάζει να είναι ζωντανή, πίνει το αίμα τους, τον ενδυναμώνει και τροφοδοτεί τη βίαιη και γεμάτη χάρη εκστρατεία του για αίμα.

Η πρώτη ιστορία για τον Άατροξ χρονολογείται στην αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Περιγράφει έναν πόλεμο ανάμεσα σε δύο μεγάλες φατρίες τις οποίες ο κόσμος πλέον θυμάται μόνο ως οι Προστάτες και οι Άρχοντες των Μάγων. Με την πάροδο του χρόνου, οι Άρχοντες των Μάγων πέτυχαν μια σειρά από συντριπτικές νίκες, οι οποίες τους έφεραν πολύ κοντά στην πλήρη εξολόθρευση του ορκισμένου εχθρού τους για πάντα. Την ημέρα της τελικής αναμέτρησης, ο στρατός των Προστατών βρέθηκε να υστερεί αριθμητικά, εξαντλημένος και ανεπαρκώς εξοπλισμένος. Ήταν προετοιμασμένοι για την αναπόφευκτη ήττα.

Τη στιγμή που κάθε ελπίδα είχε πεθάνει, εμφανίστηκε μέσα από τις παρατάξεις τους ο Άατροξ. Με λίγες μόνο λέξεις, ενθάρρυνε τους στρατιώτες να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων προτού ριχθεί ο ίδιος στη μάχη. Η παρουσία του έδωσε ελπίδα στους απελπισμένους πολεμιστές. Στην αρχή, παρακολουθούσαν εμβρόντητοι καθώς αυτός ο άγνωστος ήρωας θέριζε τους εχθρούς τους, κορμί και λεπίδα κινούμενα σε απόλυτη αρμονία σαν να ήταν ένα. Σύντομα, οι πολεμιστές ανακάλυψαν ότι μέσα τους είχε ξυπνήσει μια έντονη δίψα για μάχη. Ακολούθησαν τον Άατροξ στην καρδιά της μάχης, ο καθένας τους αγωνιζόμενος με τη μαινόμενη δύναμη δέκα ανδρών έως ότου κέρδισαν την πιο απίθανη νίκη.

Ο Άατροξ εξαφανίστηκε μετά τη μάχη, όχι όμως και το πρωτόγνωρο μένος του στρατού των Προστατών. Ο εκπληκτικός τους θρίαμβος οδήγησε σε πολλούς ακόμη μέχρι που επέστρεψαν επιτέλους σπίτι τους νικηφόροι. Οι συμπατριώτες τους τούς υποδέχθηκαν σαν ήρωες, όμως, παρότι είχαν σώσει ολόκληρο τον πολιτισμό τους από τον αφανισμό, μια σκιά καραδοκούσε στο μυαλό κάθε πολεμιστή. Κάτι μέσα τους είχε αλλάξει. Με τον καιρό, οι μνήμες της μάχης ξεθώριασαν, μόνο για να αντικατασταθούν από μια ζοφερή αποκάλυψη: οι πράξεις ηρωισμού τους ήταν στην πραγματικότητα βάναυσες θηριωδίες που είχαν διαπράξει με τα ίδια τους τα χέρια.

Ιστορίες σαν και αυτή εμφανίζονται στη μυθολογία πολλών πολιτισμών. Αν θεωρηθεί ότι όλες τους είναι αληθινές, τότε η παρουσία του Άατροξ έχει αλλάξει την έκβαση ορισμένων από τους πιο σημαντικούς πολέμους στην ιστορία. Αν και αυτές οι ιστορίες τον μνημονεύουν ως σωτήρα σε σκοτεινούς καιρούς, η πραγματική κληρονομιά του Άατροξ ίσως είναι ένας κόσμος γεμάτος συγκρούσεις και αλληλοσπαραγμό.

»Ορισμένοι μάχονται για τιμή, ορισμένοι για δόξα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η μάχη.»

– Άατροξ

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends