Είναι το Destiny ένα MMO;

«To Debate για αυτό το παιχνίδι είναι πάντα διασκεδαστικό, και εμείς το καλωσορίζουμε,» ο προγραμματιστής λέει, αναγνωρίζοντας ότι το παιχνίδι μοιάζει με ένα ΜΜΟ σε μερικά σημεία.   Στο καινούργιο παιχνίδι της Bungie το Destiny έχουν δοθεί πολλά ονόματα. Μερικά από αυτά είναι «first-person shooter,» «shared-world shooter,» «action role-playing game,» «mythic sci-fi open-world game,» και «MMO,» ποιο όμως από όλα αυτά είναι το πιο ακριβείς; Ρωτήθηκε ως μέρος του τελευταίου εβδομαδιαίου Update της Bungie εάν το στούντιο διαφωνεί με τους ανθρώπους που ονομάζουν το Destiny ένα MMO, ο developer του παιχνιδιού είπε ότι απολαμβάνει τη συνεχή συζήτηση σχετικά με το […]

Platforms
 

«To Debate για αυτό το παιχνίδι είναι πάντα διασκεδαστικό, και εμείς το καλωσορίζουμε,» ο προγραμματιστής λέει, αναγνωρίζοντας ότι το παιχνίδι μοιάζει με ένα ΜΜΟ σε μερικά σημεία.

 

Στο καινούργιο παιχνίδι της Bungie το Destiny έχουν δοθεί πολλά ονόματα. Μερικά από αυτά είναι «first-person shooter,» «shared-world shooter,» «action role-playing game,» «mythic sci-fi open-world game,» και «MMO,» ποιο όμως από όλα αυτά είναι το πιο ακριβείς;

Ρωτήθηκε ως μέρος του τελευταίου εβδομαδιαίου Update της Bungie εάν το στούντιο διαφωνεί με τους ανθρώπους που ονομάζουν το Destiny ένα MMO, ο developer του παιχνιδιού είπε ότι απολαμβάνει τη συνεχή συζήτηση σχετικά με το πώς να χαρακτηρίσει το παιχνίδι.

«Όχι, καθόλου. Δεν επιμείναμε ποτέ ότι δεν είναι ένα MMO. To Debate για αυτό το παιχνίδι είναι πάντα διασκεδαστικό, και εμείς το καλωσορίζουμε,» η Bungie είπε. «Οι ιδέες που διαμορφώνουν το Destiny προέρχονται από πολλά διαφορετικά μέρη. Αντλούμαι τα καλύτερα στοιχεία από τις εμπειρίες που αγαπάμε. Όπως και ένα MMO, το παιχνίδι μας θα σας αναγκάσει να το εξερευνήσετε.»

«Θα ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα που εξελίσσεται στην διαδρομή. Σε αντίθεση με ένα MMO, η όλη εμπειρία είναι χτισμένη γύρω από ζωντανή και έντονη δράση που θα δείτε μέσα από τα μάτια του ήρωα,» η Bungie συνέχισε. «Σε τελική ανάλυση, εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε πώς περιγράφετε το Destiny, αφού το παίξετε.»

Επίσης, στο Εβδομαδιαίο Update, η Bungie είπε ότι το σχέδιο – τουλάχιστον προς το παρόν – είναι η beta έκδοση του Destiny να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν ένα χαρακτήρα, αντί να ανατεθεί μια αυτόματη δημιουργία χαρακτήρα.

«Η ουσιαστική εμπειρία στο Destiny είναι να έρθει στη ζωή ο χαρακτήρας σας, και κερδίζοντας τα απαραίτητα οφέλη να γίνει θρύλος. Το Beta είναι η πρώτη γεύση σας από αυτό το τελετουργικό,» η Bungie είπε. Μένει να επιβεβαιωθεί εάν χαρακτήρες που θα δημιουργήθουν στο beta του Destiny θα συνεχίσουν μέχρι την τελική έκδοση.

Η beta έκδοση του Destiny ξεκινά στις αρχές του 2014 για πρώτη φορά στο PlayStation 3 και PlayStation 4, πριν έρθει στο Xbox 360 και το Xbox One λίγο μετά.

Tags