Ένα σπαθί χωρίς θηκάρι

Ένα σπαθί δεν είναι τίποτα μόνο του. Να διδάξεις κάποιον να σκοτώνει είναι απλό. Η πραγματική πρόκληση είναι το αντίθετο.   Από την πρώτη στιγμή που ο μικρός μου αδερφός, ο Υασούο, ξεκίνησε να προπονείται, η λεπίδα ανέπνεε μέσα από αυτόν. Μερικοί έφτασαν να τον συγκρίνουν με τους μέγιστους ξιφομάχους του παρελθόντος. Όμως όσο μεγάλωνε, μεγάλωνε και ο εγωισμός του. Ανυπόμονος και αλαζόνας, αγνοούσε όλα τα μαθήματα και δεν γνώριζε τίποτα από υπομονή. Φοβήθηκα. Αισθάνθηκα ότι έχει χαθεί. Δεν σκόπευα να τον προειδοποιήσω, μόνο να του θυμίσω τον κώδικα τιμής. Του έδωσα ένα σπόρο σφενδάμου, το μεγαλύτερο σύμβολο ταπεινότητας της […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα σπαθί δεν είναι τίποτα μόνο του. Να διδάξεις κάποιον να σκοτώνει είναι απλό. Η πραγματική πρόκληση είναι το αντίθετο.

 

Από την πρώτη στιγμή που ο μικρός μου αδερφός, ο Υασούο, ξεκίνησε να προπονείται, η λεπίδα ανέπνεε μέσα από αυτόν. Μερικοί έφτασαν να τον συγκρίνουν με τους μέγιστους ξιφομάχους του παρελθόντος. Όμως όσο μεγάλωνε, μεγάλωνε και ο εγωισμός του. Ανυπόμονος και αλαζόνας, αγνοούσε όλα τα μαθήματα και δεν γνώριζε τίποτα από υπομονή.

Φοβήθηκα. Αισθάνθηκα ότι έχει χαθεί. Δεν σκόπευα να τον προειδοποιήσω, μόνο να του θυμίσω τον κώδικα τιμής. Του έδωσα ένα σπόρο σφενδάμου, το μεγαλύτερο σύμβολο ταπεινότητας της σχολής μας. Κάτι που ο Υασούο φαινόταν να έχει ξεχάσει. Ένας σπόρος είναι κάτι απλό, όμως με το χρόνο κάποιος μπορεί να δει την ομορφιά που κρύβει μέσα του. Ο Υασούο δέχθηκε το δώρο μου και, την επόμενη ημέρα, μία ταπεινή θέση ενός απλού φρουρού. Ήλπιζα ότι θα μάθαινε την υπομονή και την αρετή ενός πραγματικού ξιφομάχου.

Έκανα λάθος.

Σήμερα, ο Υασούο μας πρόδωσε. Δολοφόνησε αυτόν που ορκίστηκε να προστατεύσει. Πρόδωσε το λαό, τους φίλους, τον εαυτό του. Φταίω. Οι πράξεις μου τον οδήγησαν σε αυτό το σκοτεινό μονοπάτι. Η αποστολή μου είναι δεδομένη. Γνωρίζω το καθήκον μου. Την αυγή θα το βρω. Το σπαθί χωρίς θηκάρι. Τον αδερφό μου, τον Υασούο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends