Η Κατάταξη στην Περίοδο Προετοιμασίας!

Με το ανταγωνιστικό παιχνίδι της 3ης Σεζόν να φτάνει στο τέλος του και επίσημα, ίσως αναρωτιέστε γιατί τα στατιστικά σας δεν έχουν επαναφερθεί. Αυτό θα συμβεί στην αρχή της Σεζόν 2014 και όχι στην αρχή της περιόδου προετοιμασίας. Λόγω του ότι κάνουμε πολύ μεγάλες αλλαγές στην προετοιμασία, θέλαμε να δώσουμε λίγο χρόνο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον για να προσαρμοστεί. Ενώ τα παιχνίδια κατάταξης δε θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατάταξη κατά τη Σεζόν 2014, θα επηρεάσουν το πού θα ξεκινήσετε, οπότε συνεχίστε το παιχνίδι! Το σύστημα Πρωταθλημάτων θα έχει αλλαγές κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας επίσης. Συχνές Ερωτήσεις Εάν μπω […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με το ανταγωνιστικό παιχνίδι της 3ης Σεζόν να φτάνει στο τέλος του και επίσημα, ίσως αναρωτιέστε γιατί τα στατιστικά σας δεν έχουν επαναφερθεί.

Αυτό θα συμβεί στην αρχή της Σεζόν 2014 και όχι στην αρχή της περιόδου προετοιμασίας. Λόγω του ότι κάνουμε πολύ μεγάλες αλλαγές στην προετοιμασία, θέλαμε να δώσουμε λίγο χρόνο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον για να προσαρμοστεί. Ενώ τα παιχνίδια κατάταξης δε θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατάταξη κατά τη Σεζόν 2014, θα επηρεάσουν το πού θα ξεκινήσετε, οπότε συνεχίστε το παιχνίδι! Το σύστημα Πρωταθλημάτων θα έχει αλλαγές κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας επίσης.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Εάν μπω σε μια νέα βαθμίδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας , θα λάβω και εγώ τις ανταμοιβές της σεζόν;

Δυστυχώς όχι, καθώς η προθεσμία ήταν μέχρι τις 11/11 .

  • Γιατί να παίξω αγώνες κατάταξης στην περίοδο προετοιμασίας (Pre-season);

Αυτά τα παιχνίδια μετράνε. Η επαναφορά που θα γίνει στην νέα σεζόν δεν είναι ολική. Θα μπείτε σε μία θέση σχετική με τις τρέχουσες ικανότητές σας, ώστε η πρώτη εβδομάδα να μην αποτελείται από Αδαμάντινους παίκτες να διαλύουν λιγότερο δυνατούς. Η κατάταξή σας λοιπόν, θα καθορίσει πού θα ξεκινήσετε τα αρχικά σας παιχνίδια την επόμενη σεζόν.

  • Γιατί δεν κάνετε την επαναφορά στην αρχή της περιόδου προετοιμασίας;

Κάνουμε πολλές αλλαγές αυτήν την περίοδο, στον τρόπο παιχνιδιού και στο σύστημα Πρωταθλημάτων. Τα δεδομένα σε αυτές τις αλλαγές δε θα είναι αναγνώσιμα εάν κάνουμε την επαναφορά τότε. Επίσης, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις αλλαγές σε ανταγωνιστικό παιχνίδι χωρίς να έχει τεράστια επιρροή στην κατάταξή σας το νέο έτος.

Γιατί όχι μία διπλή επαναφορά , στην προετοιμασία και στην αρχή της σεζόν;

Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα να κάνουμε επαναφορά στο σύστημα σε τόσο μικρό διάστημα. Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να δημιουργήσουμε μία περίοδο προσαρμογής για τους παίκτες και την ομάδα σχεδιασμού. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με τους παίκτες στην ίδια αφετηρία από άποψης ευκαιριών προπόνησης.

  • Τι θα συμβεί αν δεν παίξω αγώνες κατάταξης στην περίοδο προετοιμασίας; Θα χάσω βαθμούς λόγω αδράνειας και θα καταλήξω να ξεκινήσω χαμηλότερα στην αρχή την Season 4;

Όχι. Εάν διαλέξετε να μην παίξετε παιχνίδια κατάταξης αυτήν την περίοδο (όλοι θέλουν προσαρμογής εξάλλου), το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η μείωση πόντων λόγω αδράνειας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά μετά την αρχή της περιόδου προετοιμασίας. Μόνη εξαίρεση σε αυτό, είναι η βαθμίδα Διεκδικητή.

Για περισσότερες πληροφορίες και άλλες ερωτήσεις πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο :

League Of Legends Forum

Περισσότερα νέα για το League of Legends