Τελευταία νέα στο χώρο του Gaming 6/11/13

Στο παρακάτω video έχουμε αναλυτικά to Call of Duty : Ghost, αριθμούς πωλήσεων, τα μελλοντικά σχέδια για το Assasin’s Creed και ένα σημαντικό ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει το gaming στο Xbox One. Το PS3 πουλά πάνω από 80 εκατομμύρια κονσόλες Η Sony, όπως φαίνεται,  είχε εντυπωσιακά νούμερα σε σχέση με την πώληση της νέας της κονσόλας. Mας  αποδεικνύει το πόσο καλά πήγε, δημιουργώντας νέους τίτλους παιχνιδιών που αναμένονται να  βγουν στην αγορά. Είναι σίγουρο πως θα μείνετε έκπληκτοι με το σύνολο των παιχνιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.  Όλοι μας  αναμένουμε πολλά από την ίδια την εταιρία, αλλά και την […]

Platform
 

Στο παρακάτω video έχουμε αναλυτικά to Call of Duty : Ghost, αριθμούς πωλήσεων, τα μελλοντικά σχέδια για το Assasin’s Creed και ένα σημαντικό ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει το gaming στο Xbox One.

Το PS3 πουλά πάνω από 80 εκατομμύρια κονσόλες

Η Sony, όπως φαίνεται,  είχε εντυπωσιακά νούμερα σε σχέση με την πώληση της νέας της κονσόλας. Mας  αποδεικνύει το πόσο καλά πήγε, δημιουργώντας νέους τίτλους παιχνιδιών που αναμένονται να  βγουν στην αγορά. Είναι σίγουρο πως θα μείνετε έκπληκτοι με το σύνολο των παιχνιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.  Όλοι μας  αναμένουμε πολλά από την ίδια την εταιρία, αλλά και την πολλά υποσχόμενη κονσόλα.

Call of Duty : Ghost simeiwse πωλήσεις 1 δισ. ευρώ σε 24 ώρες

To Call of Duty : Ghost ξεπέρασε to GTA V σε αριθμό πωλήσεων.

Xbox One : Cloud μπορεί να προκαλέσει επανεκκίνηση του διακομιστή

Ένα θέμα με το Xbox One είναι ότι μπορεί το παιχνίδι σας να μην είναι διαθέσιμο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα .

Assasins Creed : Connor Η ιστορία απίθανο να συνεχισθεί

-Μια δημοσίευση ρίχνει φως σχετικά με το μέλλον του franchise και το πιθανό τέλος ενός αγαπημένου χαρακτήρα .