Οπτική ανανέωση σε Νάσους

  Ο Νάσους ανανεώνεται μετά από χρόνια φθοράς στην άμμο και επιστρέφει με εντελώς νέα εμφάνιση. Θωρακισμένος με νέα πανοπλία και ένα πιο τρομακτικό δόρυ, το νέο μοντέλο του Νάσους φανερώνει την ατελείωτη δύναμή του.    Πέρα από το νέο μοντέλο, όλες οι ικανότητες του Νάσους και τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί. Η υπέρτατή του, η Οργή της Άμμου, καλεί την αγριότητα της καταιγίδας της ερήμου και η Πνευματική Φωτιά καταστρέφει το έδαφος κάτω από τους εχθρούς του. Επιπλέον με τις οπτικές αλλαγές, νέα ηχητικά εφέ και φωνή, δίνουν μία εκτεταμένη ματιά στον χαρακτήρα και το παρελθόν του.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 

Ο Νάσους ανανεώνεται μετά από χρόνια φθοράς στην άμμο και επιστρέφει με εντελώς νέα εμφάνιση. Θωρακισμένος με νέα πανοπλία και ένα πιο τρομακτικό δόρυ, το νέο μοντέλο του Νάσους φανερώνει την ατελείωτη δύναμή του. 

 

Πέρα από το νέο μοντέλο, όλες οι ικανότητες του Νάσους και τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί. Η υπέρτατή του, η Οργή της Άμμου, καλεί την αγριότητα της καταιγίδας της ερήμου και η Πνευματική Φωτιά καταστρέφει το έδαφος κάτω από τους εχθρούς του. Επιπλέον με τις οπτικές αλλαγές, νέα ηχητικά εφέ και φωνή, δίνουν μία εκτεταμένη ματιά στον χαρακτήρα και το παρελθόν του.

Περισσότερα νέα για το League of Legends