Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την 3η Σεζόν

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την 3η Σεζόν Ας δούμε κάποιες από τις συχνές ερωτήσεις που έχουμε όλοι μας και ποιες είναι οι απαντήσεις της Riot. Ποιες είναι οι ανταμοιβές και πως μπορώ να τις αποκτήσω? Υπάρχουν πολλές αμοιβές βασισμένες στην βαθμίδα που βρίσκεστε στο τέλος της 3ης Σεζόν. Ανταμοιβές Βαθμίδας (Βασισμένες στην βαθμίδα στην Ουρά Κατάταξης (σόλο, 3ν3, 5ν5) που βρίσκεστε στο τέλος της 3ης Σεζόν): Επίτευξη τουλάχιστον Χάλκινης βαθμίδας σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής αγώνων κατάταξης: Εικονίδιο Επικαλεστή Επίτευξη τουλάχιστον Ασημένιας βαθμίδας σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής αγώνων κατάταξης: Περίγραμμα banner προφίλ, Περίγραμμα οθόνης φόρτωσης, Νικηφόρα αμφίεση ματιών Επίτευξη τουλάχιστον Χρυσής […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

image002

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την 3η Σεζόν

Ας δούμε κάποιες από τις συχνές ερωτήσεις που έχουμε όλοι μας και ποιες είναι οι απαντήσεις της Riot.

Ποιες είναι οι ανταμοιβές και πως μπορώ να τις αποκτήσω?

Υπάρχουν πολλές αμοιβές βασισμένες στην βαθμίδα που βρίσκεστε στο τέλος της 3ης Σεζόν.
Ανταμοιβές Βαθμίδας (Βασισμένες στην βαθμίδα στην Ουρά Κατάταξης (σόλο, 3ν3, 5ν5) που βρίσκεστε στο τέλος της 3ης Σεζόν):

  • Επίτευξη τουλάχιστον Χάλκινης βαθμίδας σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής αγώνων κατάταξης: Εικονίδιο Επικαλεστή
  • Επίτευξη τουλάχιστον Ασημένιας βαθμίδας σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής αγώνων κατάταξης: Περίγραμμα banner προφίλ, Περίγραμμα οθόνης φόρτωσης, Νικηφόρα αμφίεση ματιών
  • Επίτευξη τουλάχιστον Χρυσής βαθμίδας σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής αγώνων κατάταξης: Μετάλλιο της Σεζόν 3 για προσκλήσεις φίλων και ομάδας και Νικηφόρα αμφίεση Ελίζ

Για τις βαθμίδες 5v5 και 3v3, θα αποκτήστε τις ανταμοιβές με βάση την υψηλότερη βαθμίδα κατάταξης της ομάδας σας στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι θα πρέπει να έχετε κερδίσει τουλάχιστον 10 αγώνες με την ομάδα, ώστε να έχετε δικαίωμα απόκτησης της ανταμοιβής.

Ανταμοιβές τέλους 3ης Σεζόν

Πότε θα λάβω τις ανταμοιβές μου?

 • Η απονομή των ανταμοιβών θα ξεκινήσει μόλις τεθούν εκτός λειτουργίας οι σέρβερ για την εγκατάσταση της ενημέρωσης και ενδέχεται να χρειαστούν μερικές μέρες για να εμφανιστούν για κάθε παίκτη.

Τι θα συμβεί με τις ανταμοιβές από τη Σεζόν 2?

 • Οι Αήττητες αμφιέσεις και τα εικονίδια επικαλεστή θα διατηρηθούν. Τα περιγράμματα οθόνης φόρτωσης και προφίλ θα εμφανίζουν μόνο τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν (άρα θα εμφανίζουν τα αποτελέσματα της σεζόν 3). Η θέση σας στις προηγούμενες σεζόν αποθηκεύεται και αυτήν τη στιγμή επεξεργαζόμαστε τον καλύτερο τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων από προηγούμενες σεζόν. Αυτό δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σε αυτήν την έκδοση, πάντως.

Αν δεν έχω την Ελίζ όταν λάβω την αμφίεση θα αποκτήσω και την ηρωίδα?

 • Ναι

Πότε λήγει η σεζόν?

 • Η 3η Σεζόν θα λήξει στις 11/11.

Εάν έχω διακριτικό τιμής και το περίγραμμα της οθόνης φόρτωσης,θα εμφανίζονται και τα δύο?

 • Ναι, αυτό δεν έχει αλλάξει και θα εμφανίζονται και τα δύο. Το διακριτικό τιμής εμφανίζεται επάνω από το περίγραμμα της οθόνης.

Αν έφτασα στην χρυσή βαθμίδα και υποβιβάστηκα στην Αργυρή λόγο αδράνειας,θα αποκτήσω ανταμοιβές για την Χρυσή?

 • Δυστυχώς, όχι. Θα δώσουμε ανταμοιβές βάσει της βαθμίδας στην οποία βρίσκεστε στο τέλος της σεζόν και όχι βάσει της υψηλότερης βαθμίδας, όπου έχετε φτάσει μέσα στη σεζόν.

Τι θα συμβεί αν γίνω μέλος μιας Χρυσής ομάδας η οποία έχει παίξει κάποια παιχνίδια πριν την συμμετοχή μου σε αυτήν?

 • Υπό την προϋπόθεση ότι εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να πετύχετε 10 επιπλέον νίκες από τη στιγμή που γίνετε μέλος της ομάδας, θα έχετε δικαίωμα απόκτησης ανταμοιβών Χρυσής βαθμίδας, αρκεί να παραμείνετε στην ομάδα στο τέλος της σεζόν

Ποιοι θα μπορούν να βλέπουν το νέο περίγραμμα της οθόνης φόρτωσης και πότε θα εμφανίζεται?

 • Το περίγραμμα οθόνης φόρτωσης θα εμφανίζεται όταν παίζετε στον τύπο ουράς που το κερδίσατε. Για τις άλλες ουρές: Σε κανονικά παιχνίδια 5ν5 ή με ΑΙ, θα εμφανίζεται το περίγραμμα από τις ουρές σόλο/δυάδα. Στα 3ν3 ή με ΑΙ, θα εμφανίζεται το περίγραμμα από τις ουρές κατάταξης ομάδας 3ν3. Για τα ARAM, προσαρμοσμένα και παιχνίδια Κυριαρχίας, θα εμφανίζεται το υψηλότερο από όλες τις ουρές. Παράδειγμα: Αδαμάντινη στην σόλο ουρά και Ασημένια στο 3ν3. Θα παρουσιάζεται Αδαμάντινο περίγραμμα στην σόλο ουρά και στα κανονικά παιχνίδια και Ασημένιο στην ουρά κατάταξης 3ν3.

Ασχέτως από το είδος παιχνιδιού, το περίγραμμα θα παρουσιάζεται μόνο στους συμμάχους καθώς δε θέλουμε να επηρεάσουμε την αντίληψη των παικτών για την δικαιότητα του παιχνιδιού.

 

  • Κάποιες από αυτές είναι οι συχνές ερωτήσεις που έχουμε όλοι μας για το τέλος της σεζόν,σίγουρα υπάρχουν κι άλλες .
  • Περιμένουμε πολλές αλλαγές για την νέα σεζόν οπότε αυξάνονται οι ερωτήσεις και εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε τις απαντήσεις και να στις παραθέτουμε!
Περισσότερα νέα για το League of Legends