Τα χαρακτηριστικά του Xbox One Machinima app

  Το  app  του  Machinima  για  το  Xbox  One  θα  σας  επιτρέψει να παρακολουθήσετε βίντεο οδηγούς στην τηλεόρασή σας καθώς παίζετε, αποκάλυψε η Microsoft σε ένα νέο της βίντεο χθες το βράδυ Χαρακτηρίστηκε  ως  «Wingman mode»,  το  Machinima  app της κονσόλας σας επιτρέπει να βλέπεται  βίντεο  στο κάτω μέρος της οθόνης σας, επιτρέποντάς σας να πάρετε βοήθεια και συμβουλές χωρίς να σταματάτε το παιχνίδι σας. Η  λειτουργία  πλήρους  οθόνης για τα βίντεο είναι επίσης διαθέσιμη, με την διαφορά ότι το game    σας    θα    διακοπεί    για    να   το   παρακολουθήσετε.    Αλλιώς,   μπορείτε   να   […]

 

Το  app  του  Machinima  για  το  Xbox  One  θα  σας  επιτρέψει να παρακολουθήσετε βίντεο οδηγούς στην τηλεόρασή σας καθώς παίζετε, αποκάλυψε η Microsoft σε ένα νέο της βίντεο χθες το βράδυ

Χαρακτηρίστηκε  ως  «Wingman mode»,  το  Machinima  app της κονσόλας σας επιτρέπει να βλέπεται  βίντεο  στο κάτω μέρος της οθόνης σας, επιτρέποντάς σας να πάρετε βοήθεια και συμβουλές χωρίς να σταματάτε το παιχνίδι σας.

Η  λειτουργία  πλήρους  οθόνης για τα βίντεο είναι επίσης διαθέσιμη, με την διαφορά ότι το game    σας    θα    διακοπεί    για    να   το   παρακολουθήσετε.    Αλλιώς,   μπορείτε   να   το παρακολουθήσετε σε ένα ξεχωριστό SmartGlass-enabled smartphone ή tablet.

Η  Machinima  έκανε γνωστό ότι θα έχει μια σειρά από βίντεο έτοιμα για την έναρξη του app, που θα  καλύψει  τους  μεγαλύτερους τίτλους του Xbox. Δείτε πώς όλες τις εργασίες του app στο παρακάτω βίντεο, που εμφανίζονται από τη χρήση του Dead Rising 3.