Αλλαγές στο ρόστερ των Curse

Αλλαγές στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Team Curse.Ύστερα από ένα όχι τόσο καλό summer split στο lcs αποφάσισε πως πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής: Είναι ένας παίχτης ο οποίος θεωρήθηκε ένα από τα ισχυρότερα Jungler στην σεζόν 1.Έπαιξε για τους Team Dignitas που ήταν σταθερά στις 3 πρώτες ομάδες στα περισσότερα μεγάλα events.Απο τότε έμεινε κοντά στην competitive σκηνή, περιμένοντας την επιστροφή του στο προσκήνιο. Έχει παίξει στο challenger circuit και συνεργάζεται στενά με τους Team Curse ως προπονητής και αναλυτής. Ο ίδιος έχει αποδείξει στην ομάδα και τη […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αλλαγές στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Team Curse.Ύστερα από ένα όχι τόσο καλό summer split στο lcs αποφάσισε πως πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής:

Είναι ένας παίχτης ο οποίος θεωρήθηκε ένα από τα ισχυρότερα Jungler στην σεζόν 1.Έπαιξε για τους Team Dignitas που ήταν σταθερά στις 3 πρώτες ομάδες στα περισσότερα μεγάλα events.Απο τότε έμεινε κοντά στην competitive σκηνή, περιμένοντας την επιστροφή του στο προσκήνιο. Έχει παίξει στο challenger circuit και συνεργάζεται στενά με τους Team Curse ως προπονητής και αναλυτής. Ο ίδιος έχει αποδείξει στην ομάδα και τη διαχείριση πως έχει ό, τι χρειάζεται για να είναι ένα από τα καλύτερα jungler στην Αμερική. Είναι ένας επιθετικός παίκτης υψηλού μηχανικού με μια πολύ βαθιά κατανόηση του παιχνιδιού που ζει και αναπνέει για League of Legends. Είναι έξω για να αποδείξει τον εαυτό του στην κοινότητα και να κερδίσει το σεβασμό που του αξίζει.

Pobelter το «θαύμα παιδί» έχει που παίζει League of Legends από την beta. Έπαιξε με την κανονική ομάδα όταν ήταν ομάδα Team Unrestricted(με τον ιδρυτή της ομάδας και manager τώρα Liquid). Πάρα πολύ νέος για να παίξει στο LCS, έπαιξε στην challenger σκηνή και τώρα έχει μόλις συμπληρώσει το ηλικιακό όριο για να παίξει σε LCS και γρήγορα οι Curse τον ένταξε στο δυναμικό της.

Ο Aphromoo είναι μία από τις νεότερες προσθήκες στην Team Curse.Ο Aphromoo έχει παίξει σε διάφορες γνωστές ομάδες όπως CLG, TSM Evo, και Team Fear.Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από τη σκηνή, είναι πλέον πίσω και καλύτερα από ποτέ παίζοντας AD Carry(ή αλλιώς Marksman) για την Team Curse. Με τους μηχανισμούς του Aphromoo και τη γνώση παιχνιδιού του Zekent , θα γίνει γρήγορα μία από τις πιο επίφοβες κάτω λωρίδες του LCS.

,

Ο Voyboy είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στην σκηνή του LoL, αφού ξεκίνησε την καριέρα του πριν από πολλά χρόνια στους Rock Solid, οι οποίοι έγιναν αυτό που είναι σήμερα Dignitas. Στους Dignitas ήρθε στο προσκήνιο ως ένα από τα καλύτερα Top Laners στη Βόρεια Αμερική και ήταν γνωστός για το υπέρ επιθετικό στυλ παιχνιδιού του. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2,ο Voyboy εντάχθηκε στους CLG και ταξίδεψε μαζί τους στην Κορέα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Παρόλο που οι εμφανίσεις του ήταν καλές, η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε καλά στις προσδοκίες που έχουν διατυπωθεί για αυτούς, και στην σεζόν 3 ο Voyboy εντάχθηκε στους Team Curse για μια ευκαιρία σε ένα νέο ξεκίνημα. Κατά το προηγούμενο έτος, ο Voyboy οδήγησε τους Curse σε αμέτρητες νίκες και επιτυχίες με την υψηλή πίεση του playstyle του, τους καλούς μηχανισμούς του και την κατανόηση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες στην Season 4 να βοηθήσει και να οδηγήσει την ομάδα σε μεγαλύτερα ύψη.

Ο Zekent είναι ένας παίκτης υψηλών μηχανισμών, κατατάσσεται στους top 5 στην κλίμακα Challenger στη Βόρεια Αμερική. Είναι ευφυής, με υψηλή κατανόηση του παιχνιδιού.

 

Coach

ΟSaintvicious υπήρξε μέρος της Competitive League of Legends σκηνή από τις αρχές της beta, ξεκινώντας ως ένα από τα αρχικά μέλη της ομάδας SoloMid (αν και ποτέ δεν αγωνίστηκε μαζί τους σε ένα μεγάλο τουρνουά). Μετά την αναχώρηση από τους TSM, εντάχτηκε στους CLG όπου έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του με το μοναδικό στυλ Jungling του. Έχει κερδίσει επίσης μια φήμη για την εστίαση του στο farm της ζούγκλας και κάνοντας gank μια λωρίδα μόνο όταν ένα kill είναι εγγυημένο. Ο Saintvicious προτιμά Carry junglers, παρά τη δημοτικότητα των Utility Junglers στην σεζόν 2. Λόγω εσωτερικών συγκρούσεων μέσα στην ομάδα, o Saintvicious άφησε τους CLG και προσχώρησε στους Curse. Γρήγορα έγινε ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τα call της ομάδας του, και υπό την ηγεσία του, η ομαδικότητα των Curse και συνέργεια βελτιώθηκε αισθητά. Ο Saintvicious είναι τώρα ο προπονητής για την Team Curse.

 

Αλλαγή

Ο δρόμος προς τους Curse ήταν μακρύς για τον Cop, ήταν μέλος πολλών μικρών ομάδων πριν τελικά τα βρει με την οργάνωση και ξεκινήσει ως αρχικό AD Carry τους στα τέλη του 2011. Σε συνεργασία με τον Elementz, ο οποίος είχε πρόσφατα προσχωρήσει στην ομάδα μετά την αποχώρηση του από τους CLG, ανέπτυξαν γρήγορα μια ισχυρή συνέργεια και άρχισαν να σχηματίζουν ισχυρές στρατηγικές στην κάτω λωρίδα. Προηγουμένως επικρίθηκε για την αποτυχία του να κάνει δραματικά plays,πλέον είναι στο χέρι του να ρίξει αυτό το αρνητικό στίγμα. Ο Cop έχει γίνει ακόμη ισχυρότερος παίκτης μετά τη συνεργασία του με τον Έντουαρντ στο split του LCS στην σέζον 3.

Περισσότερα νέα για το League of Legends