Ηρωικά Μάτια τώρα στο κατάστημα

Εάν επιθυμούσατε διακαώς νέες αμφιέσεις για μάτια, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Ο πρώτος γύρος μόνιμων, όχι εποχικών ματιών μόλις κυκλοφόρησε και βρίσκεται στο κατάστημα του League of Legends. Για να θυμάστε πάντα τρεις από τους αγαπημένους σας ήρωες σε όποια λωρίδα κι αν είστε, αυτές οι νέες αμφιέσεις για τα μάτια έχουν όλες ως θέμα τους μέλη της συλλογή του League of Legends. Θα τις βρείτε στην καρτέλα μάτια στο κατάστημα έναντι 640 RP μόλις κυκλοφορήσει η επόμενη ενημέρωση: Λουξ: φωτίστε το δρόμο με μάτια σε σχήμα ραβδιού Σοράκα: αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει επιλέγοντας μάτια του Παιδιού των […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εάν επιθυμούσατε διακαώς νέες αμφιέσεις για μάτια, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Ο πρώτος γύρος μόνιμων, όχι εποχικών ματιών μόλις κυκλοφόρησε και βρίσκεται στο κατάστημα του League of Legends.

Για να θυμάστε πάντα τρεις από τους αγαπημένους σας ήρωες σε όποια λωρίδα κι αν είστε, αυτές οι νέες αμφιέσεις για τα μάτια έχουν όλες ως θέμα τους μέλη της συλλογή του League of Legends. Θα τις βρείτε στην καρτέλα μάτια στο κατάστημα έναντι 640 RP μόλις κυκλοφορήσει η επόμενη ενημέρωση:

  • Λουξ: φωτίστε το δρόμο με μάτια σε σχήμα ραβδιού
  • Σοράκα: αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει επιλέγοντας μάτια του Παιδιού των Άστρων
  • Ντρέιβεν: ανεμίστε περήφανα τα χρώματα των Οπαδών του Ντρέιβεν με την επίσημη αμφίεση για τα μάτια του Ένδοξου Εκτελεστή.

Εάν είστε τρελά παθιασμένοι με τα μάτια ή απλώς σας αρέσει λίγη ποικιλία, μπορείτε να αποκτήσετε και τις τρεις ως πακέτο έναντι 1632 RP.

Είναι μια καλή μέρα για να αγοράσετε ένα Λίθο Όρασης, Επικαλεστές. Καλή διασκέδαση με τα μάτια και τα λέμε στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

Περισσότερα νέα για το League of Legends