Η Τζινξ, η Ανεξέλεγκτη, αποκαλύπτεται

Ετοιμάστε το πολυβόλο σας και απειλήστε τους εχθρούς σας με μια τεράστια μπαζούκα θανάτου με την Τζινξ, την Ανεξέλεγκτη. Με συμπεριφορά που σκοτώνει και μια ασίγαστη μανία καταστροφής, η Τζινξ είναι μια θανάσιμη σκοπεύτρια που ανατινάζει ό, τι βρεθεί στο δρόμο της. Ικανότητες  Παθητική: Τρελός Ενθουσιασμός! Η ταχύτητα κίνησης της Τζινξ αυξάνεται σημαντικά κάθε φορά που πεθαίνει ή καταστρέφεται ένας ήρωας ή πύργος στον οποίο επιτέθηκε πρόσφατα. Αυτή η αύξηση ταχύτητας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου Q: Τράμπα! Αλλάζει όπλα: Ψαροκόκκαλο – Το Ρουκετοβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Τζινξ καταναλώνουν μάνα, αποκτούν περισσότερη εμβέλεια, προκαλούν περισσότερη ζημιά στο στόχο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμάστε το πολυβόλο σας και απειλήστε τους εχθρούς σας με μια τεράστια μπαζούκα θανάτου με την Τζινξ, την Ανεξέλεγκτη. Με συμπεριφορά που σκοτώνει και μια ασίγαστη μανία καταστροφής, η Τζινξ είναι μια θανάσιμη σκοπεύτρια που ανατινάζει ό, τι βρεθεί στο δρόμο της.

Ικανότητες

 Παθητική: Τρελός Ενθουσιασμός!

Η ταχύτητα κίνησης της Τζινξ αυξάνεται σημαντικά κάθε φορά που πεθαίνει ή καταστρέφεται ένας ήρωας ή πύργος στον οποίο επιτέθηκε πρόσφατα. Αυτή η αύξηση ταχύτητας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου

Q: Τράμπα!

Αλλάζει όπλα:

Ψαροκόκκαλο – Το Ρουκετοβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Τζινξ καταναλώνουν μάνα, αποκτούν περισσότερη εμβέλεια, προκαλούν περισσότερη ζημιά στο στόχο της και ελαφρώς λιγότερη ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται κοντά σε αυτόν το στόχο

Μπαμ Μπαμ – Το Πολυβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Τζινξ αυξάνουν την ταχύτητα επίθεσής της για μικρό χρονικό διάστημα. Η επίδραση αυτή συσσωρεύεται έως και τρεις φορές. Μόλις σταματήσει να επιτίθεται η Τζινξ, οι στοίβες καταργούνται η μία μετά την άλλη

W: Ζαπ!

Η Τζινξ εξαπολύει μια ηλεκτρική βολή που επιβραδύνει τον πρώτο εχθρό που χτυπάει και προκαλεί ζημιά

E: Φλεγόμενες Μασέλες!

Η Τζινξ πετάει μια σειρά από χειροβομβίδες-παγίδες που εκρήγνυνται μετά από λίγα δευτερόλεπτα και βάζουν φωτιά στην περιοχή. Αν περάσει κάποιος αντίπαλος ήρωας πάνω από μια χειροβομβίδα, αυτή θα εκραγεί νωρίτερα και θα τον ακινητοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα

R: Υπερμέγιστη Ρουκέτα Θανάτου!

Η Τζινξ εκτοξεύει μια ρουκέτα της οποίας η ζημιά αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση που διανύει μέχρι να βρει το στόχο της. Η ρουκέτα εκρήγνυται μόλις χτυπήσει έναν αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας σωματική ζημιά στο βασικό στόχο και στους υπόλοιπους εχθρούς που βρίσκονται κοντά βάσει της ζωής που τους λείπει

Τρόπος παιχνιδιού

Κάτω λωρίδα

Η Τζινξ είναι μια πολύ ευέλικτη σκοπεύτρια που έχει στη διάθεσή της ένα εξωτικό οπλοστάσιο . Τα όπλα της είναι σχεδιασμένα ώστε να προκαλούν πανικό και της επιτρέπουν να κάνει τεράστιες ποσότητες ζημιάς , θυσιάζοντας την κινητικότητά της . Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Τζινξ είναι η σωστή αξιοποίηση της Τράμπας , η οποία της επιτρέπει να παρενοχλεί τους αντιπάλους της από μακριά με το ρουκετοβόλο της και μετά να αλλάζει στο πολυβόλο για να προκαλέσει γρήγορη ζημιά σε όσους καταφέρνουν να την πλησιάσουν .

Αν και δεν έχει αυτόματους ελιγμούς διαφυγής , η Τζινξ έχει στη διάθεσή της μερικά έξυπνα κόλπα που τη βοηθούν να αποφεύγει τους αιφνιδιασμούς . Οι Φλεγόμενες Μασέλες παγιδεύουν για λίγη ώρα τους ήρωες που την πλησιάζουν από τη ζούγκλα , ενώ ένα Ζαπ ! την κατάλληλη στιγμή αποθαρρύνει τους διώκτες της . Επίσης , η σωστή επιλογή στόχων τής επιτρέπει να αυξάνει την ταχύτητά με τον Τρελό Ενθουσιασμό κάθε φορά που καταστρέφεται πύργος ένας .

Και οι πύργοι θα πέσουν , αυτό είναι σίγουρο . Με τη δύναμη του Ζαπ ! και με το πανίσχυρο ρουκετοβόλο της που προκαλεί ζημιά σε ένα μεγάλο πεδίο επιρροής , η Τζινξ είναι ιδανική για την άσκηση πίεσης στις λωρίδες . Η Τζινξ μπορεί να αποσταθεροποιήσει τους αντιπάλους της και να αποθαρρύνει τους διώκτες της , ώστε να καταφέρει να επιβιώσει μέχρι το τελικό στάδιο ενός αγώνα , όπου πραγματικά γίνεται πανίσχυρη .

Το μόνο σίγουρο είναι το εξής : όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε , μπορείτε να το λύσετε με μια Υπερμέγιστη Ρουκέτα Θανάτου . Η υπέρτατη ικανότητα της Τζινξ είναι μια πυρηνική κεφαλή που εκτοξεύεται από τροχιά και επιταχύνει καθώς κατευθύνεται προς τα ανυποψίαστα μούτρα του θύματός της . Η Υπερμέγιστη Ρουκέτα Θανάτου μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα , από το να εξολοθρεύει ολόκληρες ομάδες που έχουν εμπλακεί σε μάχη με το Βαρόνο από την άλλη άκρη του χάρτη , μέχρι την εκτέλεση ενός εχθρού την τελευταία στιγμή πριν αποδράσει . Αυτό που δεν μπορεί να κάνει , είναι να χτυπήσει μονάδες που δεν είναι ήρωες . Όχι , δεν μπορεί να το κάνει αυτό .

Ομαδικές μάχες

Η ζημιά που προκαλεί η Τζινξ αυξάνεται κατακόρυφα μόλις αρχίσουν να ξεσπούν οι πρώτες ομαδικές μάχες. Η ίδια δεν έχει κάποιο αξιόπιστο μέσο διαφυγής ή προστασίας, επομένως πρέπει να βασίζεται στη σωστή τοποθέτηση και στη βοήθεια των συμπαικτών της για να μένει ζωντανή ενώ προκαλεί τεράστιες ποσότητες ζημιές στους αντιπάλους. Η δύναμη της Τζινξ κλιμακώνεται δραματικά καθώς εξελίσσεται ο αγώνας και είναι μια ιδανική προσθήκη σε μια σύνθεση ομάδας που βασίζεται στην παρενόχληση από απόσταση. Στην καρδιά της μάχης, μπορεί να ροκανίζει τη ζωή των αντιπάλων της από απόσταση με το ρουκετοβόλο και το Ζαπ!, Ενώ οι Φλεγόμενες Μασέλες δημιουργούν ζώνες που οι αντίπαλοι ήρωες καλά θα κάνουν να αποφεύγουν. Όταν ενεργοποιηθεί ο Τρελός Ενθουσιασμός, η Τζινξ μπορεί να χρησιμοποιήσει το πολυβόλο της για να θερίσει τους αντιπάλους της και να εξοντώσει εχθρούς που έχουν μείνει πίσω.

Ιστορία

«Μια στιγμή , λέω να ανοίξω το κουτάκι με τις τύψεις ! Ουπς , για κοίτα – είναι άδειο !»

Η Τζινξ λατρεύει όσο τίποτε άλλο να προκαλεί το χάος . Σπέρνει το χάος και τον πανικό στο διάβα της , χωρίς να την ενδιαφέρουν καθόλου οι συνέπειες . Είναι μια παρανοϊκή και παρορμητική εγκληματίας που σιχαίνεται περισσότερο από όλα την ανία . Για αυτόν το λόγο , λατρεύει να κάνει άνω – κάτω το πιο βαρετό μέρος του κόσμου , κατά τη γνώμη της : το Πιλτόβερ . Έχει στη διάθεσή της ένα οπλοστάσιο που αποτελείται από θανάσιμα παιχνίδια και λατρεύει να προκαλεί με αυτά τις πιο φανταχτερές και θορυβώδεις . Απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να σοκάρει και να αιφνιδιάζει τις τοπικές αρχές . Το αγαπημένο χόμπι της Τζινξ είναι να προκαλεί και να παίζει με τις αστυνομικές δυνάμεις του Πιλτόβερ και ειδικότερα με τη Βάι , αλλά παρόλα αυτά δεν έχει συλληφθεί ποτέ .

Το Πιλτόβερ ήταν κάποτε γνωστό ως η Πόλη της Προόδου , ένα μέρος όπου κυριαρχούσε η τάξη και η ασφάλεια . Αυτή η ηρεμία απειλήθηκε για πρώτη φορά με την εμφάνιση ενός νέου , πρωτόγνωρου τύπου εγκληματία . Αυτός ο μυστηριώδης εγκληματικός εγκέφαλος εξαπέλυσε μια σειρά από παρανοϊκά και καταστροφικά χτυπήματα , τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ίδια την πόλη και τους κατοίκους της , οι οποίοι έμελλε να ζήσουν το χειρότερο κύμα εγκληματικότητας στην ιστορία του Πιλτόβερ .

Καθώς αυτό το κύμα εγκληματικότητας χωρίς λόγο κι αφορμή χτύπησε την πόλη , η τρομοκράτης άρχισε να κάνει την εμφάνισή της . Ήταν μια νεαρή γυναίκα που κανείς δεν γνώριζε την καταγωγή της . Ορισμένοι μάρτυρες δήλωσαν ότι τα όπλα της έμοιαζαν να χρησιμοποιούν τη μαγοτεχνική τεχνολογία του Πιλτόβερ , ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το ντύσιμό της ήταν η τελευταία λέξη της μόδας στους δρόμους της Ζάουν . Όπου έκανε την εμφάνισή της προκαλούσε το χάος . Για αυτόν το λόγο , όσοι τη συνάντησαν της έδωσαν ένα όνομα συνώνυμο της γρουσουζιάς : Τζινξ .

Η Τζινξ συνέχισε να σπέρνει τον πανικό , πιο φανατικά από ποτέ . Η Κέιτλιν , η σερίφης του Πιλτόβερ , κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξαπέλυσε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό . Χωρίς να διστάσει καθόλου , η Τζινξ αποκρίθηκε με ακόμα μία πρόκληση : ζωγράφισε στους τοίχους του θησαυροφυλακίου του Πιλτόβερ , του πιο ασφαλούς κτιρίου της πόλης , μια καρικατούρα με το πρόσωπο της Βάι . Επίσης , ανακοίνωσε ξεκάθαρα την ημερομηνία και την ώρα που σκόπευε να ληστέψει το θησαυροφυλάκιο , προκαλώντας την πιο δυναμική προστάτιδα του Πιλτόβερ να τη σταματήσει .

Αποφασισμένη να την κλείσει πίσω από τα σίδερα , η Βάι έστησε καρτέρι έξω από το θησαυροφυλάκιο και περίμενε την ώρα που είχε υποδείξει η Τζινξ . Πιστή στην υπόσχεση που είχε σκαλίσει στο εξωτερικό του κτιρίου , η χαμογελαστή απειλή έκανε την εμφάνισή της . Γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν η μοναδική της ευκαιρία για να πιάσει την επικίνδυνη εγκληματία , η Βάι την ακολούθησε στο εσωτερικό του κτιρίου . Έσπασε τον έναν τοίχο μετά τον άλλο για να πιάσει την Τζινξ , η οποία γελούσε σαν μικρό παιδί , καθώς ανατίναζε με τα εκρηκτικά της παιχνίδια το εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου . Η Βάι κατάφερε να στριμώξει την Τζινξ , αλλά η νεαρή εγκληματίας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη . Με ένα παρανοϊκό γέλιο , εξαπέλυσε ένα μπαράζ από ρουκέτες και γκρέμισε ολόκληρο το κτίριο επάνω στα κεφάλια τους .

Όταν η Βάι κατάφερε επιτέλους να βγει από τα συντρίμμια , η Τζινξ είχε γίνει άφαντη . Σαν να μην έφτανε αυτό , δεν είχε κλέψει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού , παρόλο που το θησαυροφυλάκιο είχε καταστραφεί ολοσχερώς . Ήταν φανερό ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να γελοιοποιήσει τους διώκτες της . Ωστόσο , η εγκληματίας είχε αφήσει πίσω της ακόμα ένα προκλητικό μήνυμα για την « αγαπημένη » της αστυνομικό . Ένα μήνυμα που ήταν πλέον ορατό σε όλους , τώρα που το θεόρατο κτίριο είχε γίνει συντρίμμια . Τα φώτα της πόλης σχημάτιζαν ένα απλό , αλλά τόσο περιπαικτικό μήνυμα : « Δεν θα με πιάσεις ποτέ » . Μόλις η Βάι διάβασε το μήνυμα , άκουσε ξανά το γέλιο της αντιπάλου της και η πόλη βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι για πρώτη φορά στην ιστορία της .

Περισσότερα νέα για το League of Legends