Αποκλειστικό του PS3 το νέο DLC του Batman

  Η  WarnerBros ανακοίνωσε  νέο  DLC πακέτο με όνομα Knighfall για τον τίτλο Batman, και θα είναι αποκλειστικά για του συνδρομητές του Playstation 3 To  Knightfall  περιέχει  πέντε  challenge  χάρτες  και  δύο  skins  για  τον  ήρωα,  ένα είναι το Knightfall Batman και ένα το άλλο είναι βγαλμένο από την κλασική τηλεοπτική σειρά Batman. Οι χάρτες  είναι  οι: «Azrael Does Not Protect», «City on Fire», «Venom Connection», «Turning Point» και «No Rest for the Wicked»,  στιγμιότυπα  από  τους  χάρτες  μπορείτε  να  δείτε στο trailer παρακάτω. Τρεις  από τις περιοχές είναι combat χάρτες, δύο είναι predator χάρτες, και περιλαμβάνει ένα νέο challenge […]

 

Η  WarnerBros ανακοίνωσε  νέο  DLC πακέτο με όνομα Knighfall για τον τίτλο Batman, και θα είναι αποκλειστικά για του συνδρομητές του Playstation 3

To  Knightfall  περιέχει  πέντε  challenge  χάρτες  και  δύο  skins  για  τον  ήρωα,  ένα είναι το Knightfall Batman και ένα το άλλο είναι βγαλμένο από την κλασική τηλεοπτική σειρά Batman. Οι χάρτες  είναι  οι: «Azrael Does Not Protect», «City on Fire», «Venom Connection», «Turning Point» και «No Rest for the Wicked»,  στιγμιότυπα  από  τους  χάρτες  μπορείτε  να  δείτε στο trailer παρακάτω.

Τρεις  από τις περιοχές είναι combat χάρτες, δύο είναι predator χάρτες, και περιλαμβάνει ένα νέο challenge campaing, ανέφερε το ΕU PlayStation blog. 

Η  Warner  έχει  ήδη  ανακοινώσει  και  ένα  μπόνους  DLC  pack. Με την προ-παραγγελία του παιχνιδιού  θα  πάρετε  και  το  DLC  Deathstroke, η οποία προσθέτει δύο επιπλέον challenge χάρτες και δύο skin για τον Deathstroke.

Tags