Το πρώτο gaming χειριστήριο ειδικά για iPhone

Διαθέτει αναλογικούς μοχλούς, σκανδάλες, action buttons και D-pad Οι εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ για τις συσκευές της Apple γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το iOS 7 υποστηρίζει παραδοσιακά, φυσικά χειριστήρια και έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν αυτόνομα MFi (Made-for-iOS) controllers. H πρώτη όμως που παρουσίασε (σχεδόν) τελική υλοποίηση gaming χειριστήριου είναι η εταιρεία ClamCase -γνωστή για αξεσουάρ και πληκτρολόγια για iPad. Το GameCase θυμίζει αρκετά χειριστήριο κονσόλας με αναλογικούς μοχλούς, σκανδάλες, action buttons και D-pad, και σύμφωνα με τους κατασκευαστές του θα είναι συμβατό με όλες τις iOS 7 συσκευές, στις οποίες θα συνδέεται μέσω Bluetooth. To GameCase θα κυκλοφορήσει […]

Platform
 

Διαθέτει αναλογικούς μοχλούς, σκανδάλες, action buttons και D-pad

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ για τις συσκευές της Apple γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το iOS 7 υποστηρίζει παραδοσιακά, φυσικά χειριστήρια και έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν αυτόνομα MFi (Made-for-iOS) controllers.

H πρώτη όμως που παρουσίασε (σχεδόν) τελική υλοποίηση gaming χειριστήριου είναι η εταιρεία ClamCase -γνωστή για αξεσουάρ και πληκτρολόγια για iPad.

Το GameCase θυμίζει αρκετά χειριστήριο κονσόλας με αναλογικούς μοχλούς, σκανδάλες, action buttons και D-pad, και σύμφωνα με τους κατασκευαστές του θα είναι συμβατό με όλες τις iOS 7 συσκευές, στις οποίες θα συνδέεται μέσω Bluetooth.

To GameCase θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013 σε τιμή που δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.

gamecase-ipad-game-controller-gallery-5

gamecase-ipad-game-controller-gallery-3

gamecase-ipad-game-controller-gallery-2

gamecase-ipad-game-controller-gallery-1-1

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το TopTech4u.gr.

[newsbeast.gr]