Αναβάλλεται μέχρι τον Νοέμβριο το World of Warplanes

  Η Wargaming έχει καθυστερήσει την έναρξη του World of Warplanes για να προσθέσουν την τελευταία  πινελιά.  Τώρα  η  έναρξη  είναι  στις  12  και  στις  13  Νοεμβρίου  σε Ευρώπη και Αμερική «Είμαστε  αποφασισμένοι  να κυκλοφορήσουμε  έναν μεγάλο τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε  τις  όποιες  ανάγκες χρειάζεται ένας μεγάλος τίτλος όπως το World of Warplanes», δήλωσε το αφεντικό Vlad Belozerov. «Όποιος  χρόνος  απομείνει  θα  το αφήσουμε  την  ομάδα  ανάπτυξης να τελειοποιήσουν το υπόλοιπο  του  παιχνιδιού  και  να βεβαιωθούν ότι κάθε χαρακτηριστικό βρίσκεται σε άριστη κατάσταση πριν από την κυκλοφορία.» Ο  τίτλος  βρίσκεται  σε  open beta τώρα. Η […]

Platform
 

 

Η Wargaming έχει καθυστερήσει την έναρξη του World of Warplanes για να προσθέσουν την τελευταία  πινελιά.  Τώρα  η  έναρξη  είναι  στις  12  και  στις  13  Νοεμβρίου  σε Ευρώπη και Αμερική

«Είμαστε  αποφασισμένοι  να κυκλοφορήσουμε  έναν μεγάλο τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε  τις  όποιες  ανάγκες χρειάζεται ένας μεγάλος τίτλος όπως το World of Warplanes», δήλωσε το αφεντικό Vlad Belozerov.

«Όποιος  χρόνος  απομείνει  θα  το αφήσουμε  την  ομάδα  ανάπτυξης να τελειοποιήσουν το υπόλοιπο  του  παιχνιδιού  και  να βεβαιωθούν ότι κάθε χαρακτηριστικό βρίσκεται σε άριστη κατάσταση πριν από την κυκλοφορία.»

Ο  τίτλος  βρίσκεται  σε  open beta τώρα. Η Wargaming είπε ότι οι πόντους εμπειρίας που θα έχουν   αποκτήσει   κατά   τη   διάρκεια   της  beta   δεν   θα   μηδενιστούν  όταν  το  παιχνίδι κυκλοφορήσει. Αντιθέτως, το συνολικό ποσό των πόντων εμπειρίας σας θα χωριστούν σε ίσο επίπεδο  μεταξύ  των  χαμηλότερων  επιπέδου αεροσκάφη μεταξύ των πέντε εθνικών χωρών που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο full version του τίτλου.