Καθυστέρηση για το Fable Anniversary

  Η Lionhead ανακοίνωσε ότι το Fable Anniversary θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014Σε ένα blog-post  το στούντιο ανέφερε ότι «δεν είναι εύκολο να παρθούν τέτοιες αποφάσεις», η νέα έκδοση  του  αρχικού  παιχνιδιού  χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να είναι όσο το δυνατόν  ποιο  πλήρες  γίνεται,  γιαυτό  και  η καινούργια κυκλοφορία του τίτλου είναι αρχές 2014. «Έχουμε εργαστεί σκληρά αυτό το έτος για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία του Fable  Anniversary  στο  Xbox  360,»  ανέφερε. «Πιστεύουμε   όμως,   ότι  χρειαζόμαστε   λίγο περισσότερο χρόνο,  προκειμένου  να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες μας και να σας δώσουμε, εσάς τους οπαδούς, το […]

 

Η Lionhead ανακοίνωσε ότι το Fable Anniversary θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014Σε ένα blog-post  το στούντιο ανέφερε ότι «δεν είναι εύκολο να παρθούν τέτοιες αποφάσεις», η νέα έκδοση  του  αρχικού  παιχνιδιού  χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να είναι όσο το δυνατόν  ποιο  πλήρες  γίνεται,  γιαυτό  και  η καινούργια κυκλοφορία του τίτλου είναι αρχές 2014.

«Έχουμε εργαστεί σκληρά αυτό το έτος για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία του Fable  Anniversary  στο  Xbox  360,»  ανέφερε. «Πιστεύουμε   όμως,   ότι  χρειαζόμαστε   λίγο περισσότερο χρόνο,  προκειμένου  να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες μας και να σας δώσουμε, εσάς τους οπαδούς, το καλύτερο δυνατό παιχνίδι».

«Ξέρω  ότι  μιλάω  για  όλους  στην  Lionhead όταν λέω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δείξουμε τι ετοιμάζουμε ως τώρα και είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να περιμένετε το Fable Anniversary  στα «ράφια» του Xbox  Live  Gamestore, τον Φεβρουάριο του 2014. «

Σε  μια  προσπάθεια  να  αμβλύνει  κάπως  τα  «κακά»  νέα,  οι  developer  υποσχέθηκαν νέα screenshot’s  και  game  footage  του  τίτλου  τις  ερχόμενες  βδομάδες.  Επιπλέον  μέλη   της ομάδας θα απαντάνε σε πολλές ερωτήσεις των οπαδών μέσω του twitter.

Τέλος  η  Lionhead  δουλεύει επίσης στο τίτλο Fable Legends ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του στο Xbox One σε beta μορφή το επόμενο έτος.