Εορταστικά Εικονίδια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

  Οι ηπειρωτικοί προκριματικοί έχουν φτάσει στο τέλος τους και οδηγούμαστε στα πλέι-οφ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013. Είναι ο κατάλληλος καιρός να δείξετε το ομαδικό σας πνεύμα, οπότε βάλαμε μερικά νέα εικονίδια στο League of Legends. Από τώρα μέχρι και το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιό σας σε αυτό της αγαπημένης σας ομάδας δωρεάν! Δείξτε με αυτά τα εικονίδια, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι τη στέψη του πρωταθλητή, την υποστήριξή σας κατά την πιο σημαντική περίοδο της σεζόν! Η 3η Σεζόν φτάνει στο τέλος της. Βοηθήστε την αγαπημένη σας ομάδα να φτάσει την κορυφή […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 

Οι ηπειρωτικοί προκριματικοί έχουν φτάσει στο τέλος τους και οδηγούμαστε στα πλέι-οφ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013. Είναι ο κατάλληλος καιρός να δείξετε το ομαδικό σας πνεύμα, οπότε βάλαμε μερικά νέα εικονίδια στο League of Legends. Από τώρα μέχρι και το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιό σας σε αυτό της αγαπημένης σας ομάδας δωρεάν!

Δείξτε με αυτά τα εικονίδια, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι τη στέψη του πρωταθλητή, την υποστήριξή σας κατά την πιο σημαντική περίοδο της σεζόν!

Η 3η Σεζόν φτάνει στο τέλος της. Βοηθήστε την αγαπημένη σας ομάδα να φτάσει την κορυφή έχοντας το εικονίδιό της στο προφίλ σας!

Περισσότερα νέα για το League of Legends