Ελληνική περιγραφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends από Devatva και GameSpace.gr !

Το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Έλληνα παρουσιαστή ροής Devatva,      έχουν την τιμή να παρουσιάσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends!   Σε συνεργασία με την Riot θα γίνει η παρουσίαση, με ελληνική περιγραφή, των πρώτων 6 ημερών. Συνολικά θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε 40 αγώνες, με τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να μάχονται για τον τίτλο του απόλυτου πρωταθλητή.   Την περιγραφή του αγώνα έχει αναλάβει ο επίσημος παρουσιαστής ροής της Riot, Devatva και θα σας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων. O Devatva μαζί με επιλεγμένους παρουσιαστές, υπόσχονται υψηλής ποιότητας σχολιασμό και […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Έλληνα παρουσιαστή ροής Devatva,      έχουν την τιμή να παρουσιάσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends!

 

Σε συνεργασία με την Riot θα γίνει η παρουσίαση, με ελληνική περιγραφή, των πρώτων 6 ημερών. Συνολικά θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε 40 αγώνες, με τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να μάχονται για τον τίτλο του απόλυτου πρωταθλητή.

 

Την περιγραφή του αγώνα έχει αναλάβει ο επίσημος παρουσιαστής ροής της Riot, Devatva και θα σας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων. O Devatva μαζί με επιλεγμένους παρουσιαστές, υπόσχονται υψηλής ποιότητας σχολιασμό και αναμετάδοση σε όλους τους Έλληνες φίλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά και σωματικά, καθώς οι αγώνες θα λάβουν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδος και η καφεΐνη κρίνεται απαραίτητη.

 

Το GameSpace.gr με τη σειρά του, θα σας προσφέρει καθημερινή ενημέρωση για τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Κάθε μέρα θα μπορείτε να βρείτε σύντομη περιγραφή των αγώνων, τον καλύτερο αγώνα της ημέρας, ανασκόπηση της αγωνιστικής και όλα τα στιγμιότυπα συγκεντρωμένα στο Youtube και το Twitch. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις επαναλήψεις των αγώνων μέσω του Youtube Channel.

 

Αξίζει, επίσης, ν’αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια των αγώνων θα μοιράσουμε πολλά καλούδια. Θα μοιραστούν Riot αμφιέσεις ηρώων, χορηγία της Riot, αλλά και κάρτες Paysafe! Η κοινότητα του GameSpace.gr θα φορέσει τα «γιορτινά» της, ώστε να υποδεχτεί αυτό το τεράστιο Event και υποσχόμαστε πως θα σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία!

 

Ακολουθούν σύνδεσμοι γι’όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα καλύψουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα :

https://www.facebook.com/gamespacegr

http://en.twitch.tv/devatva_east

https://www.facebook.com/devatva.Gaming?fref=ts

https://twitter.com/devatvalol

https://twitter.com/GameSpacegr

http://www.youtube.com/user/DevatvaLoL

Περισσότερα νέα για το League of Legends