Το Arma III θα κυκλοφορήσει χωρίς campaign

To προσεχείς στρατιωτικό shooter Arma III θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος, χωρίς το campaign του. O δημιουργός Bohemia Interactive ανακοίνωσε σήμερα ότι αντί αυτού, τρεις παρτίδες του single-player περιεχόμενο θα δοθούν ως δωρεάν downloadable επεκτάσεις μετά την κυκλοφορία του. Το πρώτο επεισόδιο, Survive, θα διατεθεί περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Ενώ οι ακόλουθες επεκτάσεις, Adapt και Win, θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Ακριβώς επειδή το Arma III δεν θα έχει campaign κατά την έναρξη δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα χάνει από το περιεχόμενο. Κατά την έναρξη, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στα εδάφη του νησιού Altis (270 km²) και Stratis (20 km²), 12 single-player αποστολές, τρεις faction showcases, […]

Platform
 

To προσεχείς στρατιωτικό shooter Arma III θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος, χωρίς το campaign του. O δημιουργός Bohemia Interactive ανακοίνωσε σήμερα ότι αντί αυτού, τρεις παρτίδες του single-player περιεχόμενο θα δοθούν ως δωρεάν downloadable επεκτάσεις μετά την κυκλοφορία του.

Το πρώτο επεισόδιο, Survive, θα διατεθεί περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Ενώ οι ακόλουθες επεκτάσεις, Adapt και Win, θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

Ακριβώς επειδή το Arma III δεν θα έχει campaign κατά την έναρξη δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα χάνει από το περιεχόμενο. Κατά την έναρξη, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στα εδάφη του νησιού Altis (270 km²) και Stratis (20 km²), 12 single-player αποστολές, τρεις faction showcases, εννέα multiplayer scenarios, 10 firing drill challenges, πάνω από 20 οχήματα και 30 όπλα και modding support.

«Αυτό δεν ήταν μια απόφαση που κάναμε με ελαφριά καρδία,» Ο Joris-Jan van ‘t Land είπε σε μια δήλωση. «Ως δημιουργοί των παιχνιδιών, αγαπάμε την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή μέσω campaign,  σε εκείνους που περιμένουν τη δική μας, λέμε: Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Αφού μιλάμε πολύ με επίκεντρο την ποιότητα κατά το τελευταίο έτος, απλά δεν αισθανόμαστε δικαίωμα να συμβιβαστούμε τώρα. Αντί να πιέζουμε πίσω ολόκληρο το παιχνίδι, θα ξεκινήσει φέτος με ένα φοβερό πακέτο – ένα υπέροχο εναρκτήριο λάκτισμα για την εμπειρία του Arma 3 .»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση Bohemia Interactive να κυκλοφορήσει το Arma III χωρίς το campaign  του είναι διαθέσιμο σε ένα νέο blog post developer στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το Arma III έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2013. Μια συγκεκριμένη ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ο Bohemia Interactive δήλωσε. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε beta του παιχνιδιού σήμερα με την αγορά του παιχνιδιού από το Steam και το Bohemia Interactive store για $ 44.99.