Το Nvidia Shield θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 31 Ιουλίου

Θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για την Ευρώπη αφού κριθεί η εμπορική του απήχηση Μέσω ενός e-mail σε όσους είχαν προπαραγγείλει την παιχνιδομηχανή της, η Nvidia ανακοίνωσε ότι η επίσημη, τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Shield είναι η 31η Ιουλίου. Η ημερομηνία αυτή αφορά μόνο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και οι ανακοινώσεις για την Ευρώπη και τις υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες ημέρες, αφού βέβαια η εταιρεία συνυπολογίσει και την εμπορική της απήχηση στην Αμερική. Η νέα καθυστέρηση του Nvidia Shield, το οποίο αναμενόταν μέσα στον Ιούνιο, εξηγήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε εξάρτημα που κατασκευάζει συνεργαζόμενη εταιρεία. Οι υπεύθυνοι […]

Θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για την Ευρώπη αφού κριθεί η εμπορική του απήχηση

Μέσω ενός e-mail σε όσους είχαν προπαραγγείλει την παιχνιδομηχανή της, η Nvidia ανακοίνωσε ότι η επίσημη, τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Shield είναι η 31η Ιουλίου.

Η ημερομηνία αυτή αφορά μόνο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και οι ανακοινώσεις για την Ευρώπη και τις υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες ημέρες, αφού βέβαια η εταιρεία συνυπολογίσει και την εμπορική της απήχηση στην Αμερική.

Η νέα καθυστέρηση του Nvidia Shield, το οποίο αναμενόταν μέσα στον Ιούνιο, εξηγήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε εξάρτημα που κατασκευάζει συνεργαζόμενη εταιρεία.

Οι υπεύθυνοι της Nvidia εκφράζουν στο e-mail τις ευχαριστίες στους πελάτες τους και ζητούν την κατανόησή τους, με επιχείρημα ότι το μηχάνημα πρέπει να τελειοποιηθεί προτού κυκλοφορήσει.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.