Τα ηχητικά εφέ του Total War: Rome II

Δείτε πως δημιουργήθηκαν H Creative Assembly δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο μας παρουσιάζει βήμα βήμα πως στήνεται ο ήχος σε μία σοβαρή και ακριβή videogame παραγωγή. Από τους ηθοποιούς και τις ηχογραφήσεις της συμφωνικής ορχήστρας μέχρι το πως γίνονται ένα ένα όλα τα ηχητικά εφέ, το βίντεο μας παρουσιάζει διάφορα κόλπα και τρικ που χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι ήχου για να μεταδώσουν την απαραίτητη ατμόσφαιρα στο game. Το Total War: Rome II θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου και στα Ελληνικά καταστήματα θα κοστίζει 39 περίπου ευρώ. (σε αντίθεση με τα 55 ευρώ της επίσημης Ευρωπαϊκής λιανικής). Διαθέτει ήδη […]

Δείτε πως δημιουργήθηκαν

H Creative Assembly δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο μας παρουσιάζει βήμα βήμα πως στήνεται ο ήχος σε μία σοβαρή και ακριβή videogame παραγωγή. Από τους ηθοποιούς και τις ηχογραφήσεις της συμφωνικής ορχήστρας μέχρι το πως γίνονται ένα ένα όλα τα ηχητικά εφέ, το βίντεο μας παρουσιάζει διάφορα κόλπα και τρικ που χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι ήχου για να μεταδώσουν την απαραίτητη ατμόσφαιρα στο game.

Το Total War: Rome II θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου και στα Ελληνικά καταστήματα θα κοστίζει 39 περίπου ευρώ. (σε αντίθεση με τα 55 ευρώ της επίσημης Ευρωπαϊκής λιανικής). Διαθέτει ήδη 3 Playable Ελληνικά/Ελληνιστικά κράτη (Μακεδονία, Πτολεμαϊκή Αίγυπτο και Πόντο), ενώ με την Προ-Παραγγελία ή την κράτηση σε κατάστημα, οι καταναλωτές εξασφαλίζουν άλλα 3, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Σπάρτη!

Απολαύστε το βίντεο

Περισσότερα νέα για το Total War:Rome II