Οι καλοκαιρινές προσφορές του Steam έφτασαν !

  Η Valve ξεκίνησε επισήμως το καλοκαιρινο “ Steam Getaway Sale”προσφέροντας τεράστιες εκπτώσεις σε εκατοντάδες τίτλους για PC,Mac και Linux. Αντίο αποταμιεύσεις.   Η προσφορά ξεκινάει από τις 11 Ιουλίου και θα κρατήσει μέχρι τις 22 Ιουλίου, προσφέροντας μέχρι και 75% έκπτωση στα Bioshock Infinite, Skyrim, Counter-Strike: GO και σε πολλά άλλα. Σύμφωνα με την Valve « η προσφορά σου προσφέρει περισσότερους τρόπους εξοικονόμισης απο ποτέ, με τις εκατοντάδες καθημερινές προσφορές που θα γίνουν στις επόμενες 10 μέρες» συμπεραλαμβανομένων 8 ωρών «μεγάλης έκπτωσης Flash Sales». Όπως πάντα η Steam Community θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει στην επιλογή τον επόμενων […]

Platform
 

 

Η Valve ξεκίνησε επισήμως το καλοκαιρινο “ Steam Getaway Sale”προσφέροντας τεράστιες εκπτώσεις σε εκατοντάδες τίτλους για PC,Mac και Linux.


Αντίο αποταμιεύσεις.

 

Η προσφορά ξεκινάει από τις 11 Ιουλίου και θα κρατήσει μέχρι τις 22 Ιουλίου, προσφέροντας μέχρι και 75% έκπτωση στα Bioshock Infinite, Skyrim, Counter-Strike: GO και σε πολλά άλλα. Σύμφωνα με την Valve « η προσφορά σου προσφέρει περισσότερους τρόπους εξοικονόμισης απο ποτέ, με τις εκατοντάδες καθημερινές προσφορές που θα γίνουν στις επόμενες 10 μέρες» συμπεραλαμβανομένων 8 ωρών «μεγάλης έκπτωσης Flash Sales». Όπως πάντα η Steam Community θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει στην επιλογή τον επόμενων προσφορών ψηφίζοντας, ενώ με την αγορά παιχνιδιών μετά απο έκπτωση θα κερδίζετε Steam Trading Cards.

Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές ελέγχοντας το Steam. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα επισκευτείτε το επίσημο site της Valve.

Tags