Η ψηφιακή βιβλιοθήκη του PS4 είναι διαθέσιμη σε κάθε σύστημα

Ένας μηχανικός της Sony αποκάλυψε στους gamers ότι μπορούν να συνδεθούν στο PSN account τους και να έχουν πλήρης πρόσβαση στην ψηφιακή βιβλιοθήκη τους σε οποιοδήποτε σύστημα. Ο Brown είπε » Μπορείς να επισκεφτείς το σπίτι του φίλου σου, να συνδεθείς από το account σου και να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι από την ψηφιακή βιβλιοθήκη σου, το οποίο είναι καλό.», όπως αναφέρθηκε από το Playstation Magazine U.K. Tα downloads των παιχνιδιών στο σπίτι ενός φίλου δεν θα τρώνε πολύ ώρα για να «κατέβουν» εξήγησε ο Brown . Αξιοποιώντας το χαρακτηριστικό του PS4 » Play As You Download», οι χρήστες μπορούν να […]

Platform
 

Ένας μηχανικός της Sony αποκάλυψε στους gamers ότι μπορούν να συνδεθούν στο PSN account τους και να έχουν πλήρης πρόσβαση στην ψηφιακή βιβλιοθήκη τους σε οποιοδήποτε σύστημα.

Ο Brown είπε » Μπορείς να επισκεφτείς το σπίτι του φίλου σου, να συνδεθείς από το account σου και να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι από την ψηφιακή βιβλιοθήκη σου, το οποίο είναι καλό.», όπως αναφέρθηκε από το Playstation Magazine U.K.

Tα downloads των παιχνιδιών στο σπίτι ενός φίλου δεν θα τρώνε πολύ ώρα για να «κατέβουν» εξήγησε ο Brown . Αξιοποιώντας το χαρακτηριστικό του PS4 » Play As You Download», οι χρήστες μπορούν να παίξουν » τουλάχιστον το πρώτο τμήμα του παιχνιδιού» αμέσως , ενώ ο υπόλοιπος τίτλος «κατεβαίνει» στο παρασκήνιο.

» Αυτό κάνει την ψηφιακή βιβλιοθήκη μια πρακτική επιλογή στο πραγματικό κόσμο» , ο Brown είπε .

Ο ανταγωνιστής τους ανακοίνωσε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό τον Ιούνιο , λέγοντας ότι οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν όποιο παιχνίδι θέλουν από το Xbox One χάρη στο ψηφιακό αντίτυπο που αποθηκεύεται στο cloud.

H Microsoft ανέφερε » Άρα , για παράδειγμα, ενώ είσαι συνδεδεμένος στο σπίτι ενός φίλου σου, μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου.»

Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτή η πολιτική έχει τροποποιηθεί ακολουθώντας την Microsoft major policy reversal του προηγούμενο μήνα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος της Microsoft για να το σχολιάσει αυτό.