Έπεσε θύμα hacking η Ubisoft και καλεί τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς τους

H Ubisoft, μία εκ των κορυφαίων παραγωγών video games ανακοίνωσε πως hackers παραβίασαν βάση δεδομένων με λογαριασμούς χρηστών, και καλεί τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς τους άμεσα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε μερικά online συστήματά τους μέσω ενός από τα web sites τους, την ασφάλεια του οποίου παρέκαμψαν. Στη βάση που απέκτησαν πρόσβαση οι hackers ήταν αποθηκευμένες διευθύνσεις email, usernames και κρυπτογραφημένα passwords, όχι όμως στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Όσοι έχετε λογαριασμό στη Ubisoft θα πρέπει να αλλάξετε το password σας άμεσα, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων, και βεβαίως να μην χρησιμοποιείτε […]

H Ubisoft, μία εκ των κορυφαίων παραγωγών video games ανακοίνωσε πως hackers παραβίασαν βάση δεδομένων με λογαριασμούς χρηστών, και καλεί τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς τους άμεσα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε μερικά online συστήματά τους μέσω ενός από τα web sites τους, την ασφάλεια του οποίου παρέκαμψαν.

Στη βάση που απέκτησαν πρόσβαση οι hackers ήταν αποθηκευμένες διευθύνσεις email, usernames και κρυπτογραφημένα passwords, όχι όμως στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Όσοι έχετε λογαριασμό στη Ubisoft θα πρέπει να αλλάξετε το password σας άμεσα, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων, και βεβαίως να μην χρησιμοποιείτε το ίδιο σε περισσότερα από ένα web sites.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.

Tags