Το νέο DLC του Bioshock Infinite θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο

Οι fans του Bioshock Infinite ακόμα περιμένουν νέα σχετικά με το DLC του παιχνιδιού. Ο Developer του παιχνιδιού από το Irrational Games θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες σχετικά με το DLC που θα βγει στα τέλη του Ιουλίου. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν το DLC αυτό είναι το πρώτο από τα 3 κεφάλαια του single-player περιεχομένου που έχει υποσχεθεί στο κοινό ως μέρος του season pass, ή αν μοιάζει περισσότερο με κάτι που έχει σχέση με το καλύτερο όπλο της Columbia το όποιο είχε πρόσφατα κυκλοφορήσει στο Steam. » 3 Ολοκαίνουργια Add-on packs είναι υπό επεξεργασία και θα περιέχουν ,ώρες από […]

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Οι fans του Bioshock Infinite ακόμα περιμένουν νέα σχετικά με το DLC του παιχνιδιού.

Ο Developer του παιχνιδιού από το Irrational Games θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες σχετικά με το DLC που θα βγει στα τέλη του Ιουλίου.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν το DLC αυτό είναι το πρώτο από τα 3 κεφάλαια του single-player περιεχομένου που έχει υποσχεθεί στο κοινό ως μέρος του season pass, ή αν μοιάζει περισσότερο με κάτι που έχει σχέση με το καλύτερο όπλο της Columbia το όποιο είχε πρόσφατα κυκλοφορήσει στο Steam.

» 3 Ολοκαίνουργια Add-on packs είναι υπό επεξεργασία και θα περιέχουν ,ώρες από επιπλέον περιεχόμενο, που θα συνεχίζουν την ιστορία του παίκτη στη Sky-city of Columbia, με καινούργιες πιστές, χαρακτήρες , μαγείες και όπλα.» είπε η 2K όταν ανακοινώθηκε το Bioshock Infinite season pass το Φεβρουάριο» .

Και μιλώντας για το DLC, ο διευθυντής του Irrational Games Ken Levine πρόσφατα είπε «Tα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά παρακαλώ να καταλάβετε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού παίρνει χρόνο».

Το DLC του Bioshock Infinite έχει ακουστεί ότι θα μας παρουσιάσει ένα νέο AΙ Companion.

Περισσότερα νέα για το Bioshock Infinite