Νέοι beta drivers γραφικών από την AMD – Τέλος η υποστήριξη στα Windows XP

Η AMD εξέδωσε νέους drivers για τις κάρτες γραφικών της, τους Catalyst 13.6 Beta2, οι οποίοι έκρυβαν μία έκπληξη, αφού πλέον δεν υπάρχει υποστήριξη για τα συστήματα με Windows XP. Οι νέοι drivers υποστηρίζουν Windows 8 (32 & 64 bit), Windows 7 (32 & 64 bit με SP1) και Windows Vista (32 & 64 bit με SP2). Τα Windows XP διανύουν ούτως η άλλως τον τελευταίο χρόνο υποστηρίξής τους από τη Microsoft, μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις που έχουν δοθεί, αλλά η κίνηση της AMD θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρώιμη. Οι νέοι AMD Catalyst 13.6, μεταξύ άλλων, έχουν βελτιστοποιήσεις […]

Η AMD εξέδωσε νέους drivers για τις κάρτες γραφικών της, τους Catalyst 13.6 Beta2, οι οποίοι έκρυβαν μία έκπληξη, αφού πλέον δεν υπάρχει υποστήριξη για τα συστήματα με Windows XP.

Οι νέοι drivers υποστηρίζουν Windows 8 (32 & 64 bit), Windows 7 (32 & 64 bit με SP1) και Windows Vista (32 & 64 bit με SP2).

Τα Windows XP διανύουν ούτως η άλλως τον τελευταίο χρόνο υποστηρίξής τους από τη Microsoft, μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις που έχουν δοθεί, αλλά η κίνηση της AMD θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρώιμη.

Οι νέοι AMD Catalyst 13.6, μεταξύ άλλων, έχουν βελτιστοποιήσεις για την απόδοση των  APU της εταιρείας, διορθώνουν ένα πρόβλημα εξόδου ήχου από τη θύρα HDMI, περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην τεχνολογία Enduro και την υποστήριξη Wireless Display στα Windows 8.

Μπορείτε να βρείτε τις δύο εκδόσεις, για desktop και mobile μοντέλα Radeon, με την πλήρη περιγραφή των βελτιώσεων και των απαιτήσεων εδώ.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.