Νέα αναβάθμιση για το Minecraft έρχεται την επόμενη εβδομάδα!

  Έφτασε η νέα αναβάθμιση για το Minecraft με το όνομα “Horse Update” και θα κυκλοφορήσει 1 Ιουλίου ανακοίνωσε σήμερα ο Mojang. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Horse Update φέρνει τα άλογα στον κόσμο του Minecraft, καθώς και γαϊδούρια και μουλάρια. Η αναβάθμιση ακόμα προσθέτει πανοπλίες για άλογα, μπάλες σανού, μπλοκ από άνθρακα, και χαλιά μεταξύ άλλων νέων στοιχείων του παιχνιδιού. Επίσης, η ενημέρωση αυτή θα διορθώσει μια σειρά από bugs του Minecraft, όπως ένα θέμα που είχαν οι παίκτες στο να χτυπάνε mobs ενώ πηδούσαν πάνω σε άλογα. Ακόμα, χθες το Minecraft για PC/Mac/Linux ξεπέρασε τις 11 εκατομμύρια […]

 

Έφτασε η νέα αναβάθμιση για το Minecraft με το όνομα “Horse Update” και θα κυκλοφορήσει 1 Ιουλίου ανακοίνωσε σήμερα ο Mojang.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Horse Update φέρνει τα άλογα στον κόσμο του Minecraft, καθώς και γαϊδούρια και μουλάρια. Η αναβάθμιση ακόμα προσθέτει πανοπλίες για άλογα, μπάλες σανού, μπλοκ από άνθρακα, και χαλιά μεταξύ άλλων νέων στοιχείων του παιχνιδιού.

Επίσης, η ενημέρωση αυτή θα διορθώσει μια σειρά από bugs του Minecraft, όπως ένα θέμα που είχαν οι παίκτες στο να χτυπάνε mobs ενώ πηδούσαν πάνω σε άλογα.

Ακόμα, χθες το Minecraft για PC/Mac/Linux ξεπέρασε τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις. Η Microsoft περιέγραψε το Minecraft ως “θηρίο” και νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβεβαιώθηκε ότι μια νέα έκδοση είναι σε εξέλιξη για το Xbox One.

Περισσότερα νέα για το Minecraft